czwartek, 21 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Gdzie najlepiej kupić auto?
Od prawa jazdy po zakup swojego auta, czyli wszystko o motoryzacji w UK. Forum dla fanów 4 kółek jak i dla początkujących kierowców...
W dół12
TEMAT: Gdzie najlepiej kupić auto?
Gdzie najlepiej kupić auto? 14 lat(a), 9 mies. temu  
Chciałam kupić używany samochód, słyszałam, że dobrą opcją jest zakup na aukcji samochodowej, można jakoś sprawdzić ten samochód i jak to wygląda cenowo?
natala

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Gdzie najlepiej kupić auto? 14 lat(a), 9 mies. temu  
Aukcje to niezły pomysł, tam chyba kupisz najtaniej. Minus jest taki, że nie sprawdzisz auta. To jest trochę kupowanie kota w worku. Musisz się wybrać z kimś kto się dobrze zna na samochodach i umie ocenić jego stan np. po odgłosie pracującego silnika.
arkadius

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Gdzie najlepiej kupić auto? 14 lat(a), 9 mies. temu  
Jest możliwość pobieżnego sprawdzenia tuż przed licytacją, ale tak jak kolega napisał, tu już nie sprawdzisz auta w kanale.
galan

Re: Gdzie najlepiej kupić auto? 14 lat(a), 8 mies. temu  
najlepiej kupić nowe
Mario

Re: Gdzie najlepiej kupić auto? 14 lat(a), 6 mies. temu  
Ewentualnie od prywatnego właściciela. Którzy wystawiają się na internecie. Sprawdź takie stronki, jak gumtree itd.
kpiecz

Re: Gdzie najlepiej kupić auto? 14 lat(a), 6 mies. temu  
jw/ najlepiej prywatnie i z kims kto sie zna. takich codow jak w polsce(auta posklejane z trzech rozbitych) to nie ma raczej ale lepiej dmuchac na zimne. gumtree, autotrader addtrader ewentualnie ebay- czesto mozesz zobaczyc samochod przed wzieciem udzialu w licytacji
pampuch
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Gdzie najlepiej kupić auto? 9 lat(a), 9 mies. temu  
Komisy, osoby prywatne, salony...opcji jest wiele i trzeba wybrać tę najkorzystniejszą dla siebie. Myślę, że aktualnie super wyjście to zakup z dotacją od firmy J&J Group. Ja się zdecydowałam na to w listopadzie ubiegłego roku. Otrzymałam prawie nowe auto, oklejone reklamą i za to reklamodawca pokrywa jego koszt. Ja tylko za paliwo płacę o jeżdżę gdzie chcę, co ważne sprawnym, eleganckim samochodem.
Małgorzata30

Salony samochodowe są na pewno bardziej bezpiecznym punktem niż osoby prywatne. Jak już to tylko tam szukam
Czesia

Masz rację choćby z tego względu, że kupując auto od firmy nie płaci się podatku. To samo dotyczy współpracy z J&J Group, jedyny koszt jaki poniosłam to rejestracja.Raty firma spłaca rzetelnie, a ja swobodnie przekraczam 600 km miesięcznie
Małgorzata30

Ja mam Vectre C do sprzedania ale nie wiem jeszcze kiedy
GregskiUK

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...
MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Pozostałe oferty

JML Direct JML Direct
Oferujemy szeroki wybór artykułów gospodarstwa domowego,...
JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
Kupdom (Praca stała i dodatkowa)
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu...