środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Nowa Mazda 3 vs Nowy Ford Focus co byście wybrali?
Od prawa jazdy po zakup swojego auta, czyli wszystko o motoryzacji w UK. Forum dla fanów 4 kółek jak i dla początkujących kierowców...
W dół1
TEMAT: Nowa Mazda 3 vs Nowy Ford Focus co byście wybrali?
Nowa Mazda 3 vs Nowy Ford Focus co byście wybrali? 14 lat(a), 9 mies. temu  
Nowa Mazda 3 vs Nowy Ford Focus co byście wybrali?
lukas

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Nowa Mazda 3 vs Nowy Ford Focus co byście wybrali? 14 lat(a), 9 mies. temu  
Wygląd: 1:0 dla Mazdy, komfort jazdy 1:1, wyposażenie 1:1, cena 1:0 dla Mazdy, spalanie: 1:0 dla mazdy, cena części zamiennych 1:0 dla focusa. Ogólnie 3:1 dla Mazdy 3.
galan

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ja bym wybrał Mazdę.. ma bardziej sportowy charakter.
kpiecz

Sama jeżdżę fordem focusem tylko starszym i jestem bardzo zadowolona, także ja bym wybrała forda.
Anita

hmm, dzięki za wypowiedzi, pytałem czysto hipotetycznie bo ja narazie nie mam zamiaru kupować żadnego z nich. Ale jak bym kupował to chyba jednak mazdę.
lukas

lukas napisał:
hmm, dzięki za wypowiedzi, pytałem czysto hipotetycznie bo ja narazie nie mam zamiaru kupować żadnego z nich. Ale jak bym kupował to chyba jednak mazdę.

I bardzo dobry wybór. Napewno nie pożałujesz.
galan

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...