sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

O co chodzi z głosowaniem korespondencyjnym?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: O co chodzi z głosowaniem korespondencyjnym?
O co chodzi z głosowaniem korespondencyjnym? 13 lat(a), 2 mies. temu  
Gdzie można zgłosić swoja wolę do głosowania korespondencyjnego? bo nie chce mi się czekać w kolejce do głosowania
Wiewióra

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: O co chodzi z głosowaniem korespondencyjnym? 13 lat(a), 2 mies. temu  
Pełne informacje o głosowaniu zamieszczone są na stronie:
polemi.co.uk/informacje/wiadomosci/gosowanie-w-wyborach-parlamentarnych-2011-w-anglii-szkocji-walii-irlandii-ponocnej-4685

Zgłaszać wniosek w trybie korespondencyjnym można do poniedziałku 26.09
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Wiewióra napisał:
Gdzie można zgłosić swoja wolę do głosowania korespondencyjnego? bo nie chce mi się czekać w kolejce do głosowania

głosujesz korespondencyjnie
zielonooka

teraz zostaje głosowanie normalne albo chyba jest jeszcze możliwość głosowania przez pełnomocnika ale nie wiem jak z tym jest.
Kołodziejczyk

Re: O co chodzi z głosowaniem korespondencyjnym? 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
a dlaczego interesuje cie co sie dzieje w polskim kraju? Patriotyzm? Tu jest dla takich jak my coraz mniej miejsca. Jestem tu od poltorej tygodnia i widze ze polacy w wyborach jedyne co moga to wybrac zle. Zaglosuj to bedziesz misc poczucie winy
szkot_77
Moderator

To że mieszka sie poza granicami Polski nie oznacza że traci się prawa obywatelskie
Wiewióra

Nie mam na mysli tego ze nie wolno ci glosowac lub ze ktos pozbawia cie do tego prawa, ale czy czujesz ze masz jakis wplyw na to co dzieje sie w polsce? Lub jeszcze inaczej. Czy tak bardzo cie to interesuje? Nie jestes chyba az takim patriota/ka skoro zamiast walczyc o dobrobyt i zmiany w naszej ojczyznie kochanej jestes na wyspie. Jak ja to widze, jako ze od prawie dwoch tyg jeste,m w polsce. Tu nie ma opcji. Mozna wybrac zle lub zle. ZaglosujESZ na PO? Oni sa jak janosik tylko ze dzialaja w odwrotna strone. Zabieraja biednym i daja bogatym. A PiS? To chyba nie potrzebuje komentarza...
szkot_77
Moderator

ja papiery z konsulatu dostałam więc jutro oddam swój głos obywatelski obowiązek
mora_nova

mnie czeka dłuuuuga kolejka ;/
Wiewióra

Aż taka długa nie będzie bez przesady z tego co wiem to mało ludzie chce iść na wybory - coraz mniejsza popularność Polską jest ja też nie wiem czy będzie mi się chciało iść
Kołodziejczyk

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Pozostałe oferty

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE (Meble i wyposażenie)
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich...
DK Books DK Books
Oferujemy ponad 1500 wysokiej jakości ilustrowanych...
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...
Benefit Answers (Prawnicy i porady)
Pomoc przy zasilkach chorobowych PIP,DLA,ESA,UC50/LCWRA,...