Obiecanki cacanki, a głupiemu radość 13 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
Bez względu na na to z jakich partii pochodzą przecież to są beszczelne kłamstwa.
Z jednej strony Tusk który gadał że dojdzie do wielkiej przebudowy rządu jak tylko w poniedziałek sie dowie że wygrał a dzisiaj mówi że lepiej zeby nic nie zmianiac... a z drugiej Kaczyński który kilka lat temu mówił że jak przegra wybory w 2011 to odejdzie.
Czy wyborcy nie powinni w końcu zacząć rozliczać ludzi którzy robią ich w chu...a?
|
|
|
|
|
Re: Obiecanki cacanki, a głupiemu radość 13 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
No kolego Michalowski, nareszcie myslimy podobnine <uscick). Przedwyborcze pierdolenie farmazonow nie ma nic do tego co po wyborach i to nie tylko jesli chodzi o tuska. Inni sa tacy sami. Chociarz jesli chodzi o niego to poprzednio myslalem ze to normalny gosc jest. A to zwykly typowy polski "prywaciarz"....
|
|
|
|
|
|
|
A na kogo ludzie mają głosować przecież Palikot i PJN też byli w Sejmie
|
|
Moherowy Beret
|
|
|
|
|
Można albo nie iść do wyborów albo głosować na skrajne partie żeby dac do zrozumienia że świat się nie kończy na tych politykach którzy już są
|
|
|
|
|
Re: Obiecanki cacanki, a głupiemu radość 12 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Czyli Twoim zdaniem mam nie głosować na Palikota tylko na jeszcze bardziej dziwniejszą partię? i co to niby da?
|
|
Moherowy Beret
|
|
|
Re: Obiecanki cacanki, a głupiemu radość 12 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Na kogo byśmy nie głosowali i tak to nic nie da, ja już straciłam nadzieję :/ Polscy politycy są najlepsi w kłótniach pomiędzy sobą.
|
|
|
|
|
Re: Obiecanki cacanki, a głupiemu radość 12 lat(a), 10 mies. temu
|
|
Moherowy Beret napisał:
Czyli Twoim zdaniem mam nie głosować na Palikota tylko na jeszcze bardziej dziwniejszą partię? i co to niby da?
Akurat w Polsce jest tak wiele partii że kazdy moze wybrac cos dla siebie. Problem w tym że sami ludzie nie wiedzą czego chcą i dlatego zachowują się przed każdymi wyborami jak chorągiewki raz zagłosują na SLD a później na LPR
|
|
|
|
|
Re: Obiecanki cacanki, a głupiemu radość 12 lat(a), 10 mies. temu
|
|
Jak sama nazwa wskazuje są to "przed wyborcze obietnice" a nie po wyborcze a samą wiarą niema się co posługiwać bo w tym zdrowy rozsadek się liczy.
|
|
|
|
|
|