środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Pomysły na prezent dla dziewczyny
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Pomysły na prezent dla dziewczyny
Pomysły na prezent dla dziewczyny 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Wybór odpowiedniego prezentu to nie lada wyzwanie pomóżcie wybrac ten najlepszy i zaproponujcie coś
Moherowy Beret

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Pomysły na prezent dla dziewczyny 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Ach, przecież to nic prostszego:)
Więc tak, począwszy od perfum, biżuterii po seksowną bieliznę lub fajny ciuszek np; sukienkę no i co taki wielki problem wybrać coś z tego?
Ola
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Pomysły na prezent dla dziewczyny 9 lat(a), 4 mies. temu  
czy ja wiem, wszystko co wymieniłeś strasznie oklepanie, ja polecam zamówić obraz ze wspólnego zdj np z tege sklepu [Link został usunięty], przy perfumach dziewczyna musi udawać zaskoczoną, jak jej dawałem obraz z naszym zdjęciem to po prostu była zaskoczona
somas
Ostatnio zmieniany: 2015/10/01 16:32 Przez kwiatuszek.

Re: Pomysły na prezent dla dziewczyny 9 lat(a), 3 mies. temu  
somas napisał:
czy ja wiem, wszystko co wymieniłeś strasznie oklepanie, ja polecam zamówić obraz ze wspólnego zdj np z tege sklepu [Link został usunięty], przy perfumach dziewczyna musi udawać zaskoczoną, jak jej dawałem obraz z naszym zdjęciem to po prostu była zaskoczona

A nie sądzisz, że to mogło być zdziwienie?
Czesia

Re: Pomysły na prezent dla dziewczyny 9 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Najlepiej może coś takiego bardziej pomysłowego. Jeśli bardzo lubi perfumy - to spoko. Raczej odpuść sobie kapcie i inne tego typu domowe przybory, no chyba, że ma bardzo duże poczucie humoru i dystans do siebie i całej sytuacji
IgorB

Witajcie,

Moim zdaniem dziewczyny lubią prezenty praktyczne. Ja swojej kupiłem taką nowoczesną pościel i była bardzo zadowolona
dnowaczek877
Ostatnio zmieniany: 2015/12/01 08:55 Przez pawel-sikorski.Powód: Link zewnętrzny

dnowaczek877 napisał:
Witajcie,

Moim zdaniem dziewczyny lubią prezenty praktyczne. Ja swojej kupiłem taką nowoczesną pościel i była bardzo zadowolona

Hehe, a ta pościel to chyba z mysla o sobie kupiles
freedom

Re: Pomysły na prezent dla dziewczyny 9 lat(a) temu  
Pościel - ja była bym zadowolona. Kobiety lubią takie rzeczy wiec jeśli faktycznie jest stylowa i ładna to raczej się ucieszy.
Karolinka

Ja preferuję sukienkę na prezent. Najpiękniejsze według mnie można znaleźć w sklepie usunięto
martaaa123
Ostatnio zmieniany: 2016/01/05 22:30 Przez szkot_77.

A może coś do pokoju, co jej się przyda? Jakaś naklejka na ścianę albo pudełka na drobiazgi? To taki w sumie bezpieczny prezent. Kiedyś widziałam na USUNIĘTO że robią takie różne etykiety i nadruki, może też coś z tego?
magda90
Ostatnio zmieniany: 2016/01/19 11:03 Przez pawel-sikorski.Powód: Link zewnętrzny

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...