sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Uczmy się polskiego od brytyjskich policjantów :)
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Uczmy się polskiego od brytyjskich policjantów :)
Uczmy się polskiego od brytyjskich policjantów :) 12 lat(a), 10 mies. temu  
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Uczmy się polskiego od brytyjskich policjantów :) 12 lat(a), 10 mies. temu  
Nie wierze że byli na tyle głupi żeby publicznie wywiesić taką informację
kazach

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do tej pory znałam tylko jeden Język Polski, no ale cóż kto nadąży za dzisiejszym Światem
misia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Chyba nigdy dotąd nie uzywali tłumacza google i myśleli że przetłumaczy im ok ale wiary dać nie mogę że nie dali tekstu nikomu do sprawdzenia...
mora_nova

Ja kiedyś na płocie jeszcze świecącym farbą widziałem napis:

MOKRA FARBA

Ophin

Ostatnio zmieniany: 2012/01/26 15:19 Przez .

Dobrze, że cokolwiek napisali

Re: Uczmy się polskiego od brytyjskich policjantów :) 12 lat(a), 9 mies. temu  
Chyba jednak lepiej jakby nic nie pisali
mora_nova

Bo zakaz moze u rodakow wyzwolic agresje i jeszcze wieksza chec wypicia w takim miejscu w mysl zasady: a co mi k...wa jakis szkot bedzie zakazywal. Potem bedziemy sie uzalac ze policja traktuje nas represyjnie
szkot_77
Moderator

hehehe święta racja często Polacy tak mają a później jak wlepią mandat to wielki marudzenie że Szkotowi to wszystko wolno a Polakowi od razu mandat
mora_nova

No. Ja tam mandat z podniesionym czolem przyjalem i z poczuciem ze nalezalo mi sie i dobrze ze tylko raz dostalem za to nie przestrzeganie ograniczen, hahaha. Ale wswoja droga warto wymienic prawo jazdy na brytyjskie. Wychodzi ze 30 mandatu mniej i bez szeryfa. Z polskim prawkiem sprawa trafia do sadu rejonowego za co mandat wzrasta o pare dyszek.
szkot_77
Moderator

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...
alt
PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Oferta specjalna)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej Brytanii,...

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Pozostałe oferty

PUMA PUMA
PUMA to znana światowa marka i jeden z wiodących sklepów...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...
P&O Ferries P&O Ferries
Połączenia promowe między Wielką Brytanią a Irlandią i...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...