sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy
Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy 12 lat(a), 10 mies. temu  
Jak w temacie
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy 12 lat(a), 10 mies. temu  
Za ich nachalność.
różyczka
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy 12 lat(a), 9 mies. temu  
O Boże, no jak to za co? Za to łażenie po domach i nachodzenie wieczorami!
Monisia

Monisia napisał:
O Boże, no jak to za co? Za to łażenie po domach i nachodzenie wieczorami!

To tych co chodzą po kolędzie chyba też nie lubisz, co?

ps. Ja do Jehowych nic nie mam...dlaczego? Bo jak raz mi podpadli to użyłem metody, której szkotek się boi, czyli powiedziałem by przyszli w sobotę Mam problem z głowy. A oni, ludzie jak ludzie i do swojego, "najlepszego" zawsze będą namawiać. Jak nie Ci to inni
Ophin

Ostatnio zmieniany: 2012/01/31 22:56 Przez .

Tak myśląc troche inaczej to oni nie wykorzystują swojego ogromnego potencjału. Gdyby przy okazji roznosili katalogi sprzedaży bezpośredniej mogliby jeszcze na tym zarobić!
szkotek

szkotek napisał:
Tak myśląc troche inaczej to oni nie wykorzystują swojego ogromnego potencjału. Gdyby przy okazji roznosili katalogi sprzedaży bezpośredniej mogliby jeszcze na tym zarobić!

Chamstwo, ignorancja, krótkowzroczność, brak tolerancji...czym jeszcze chcesz się pochwalić?

ps. Niezły z Ciebie klaun bo jak widać w tym wątku przysłowie ma racje..uderz w stół a nożyce się odezwą Nie ma to tamto ale chyba lubisz ten sport

Ophin

Ostatnio zmieniany: 2012/02/01 12:34 Przez .

Ale prowokacja mi wyszla, nie?
szkot_77
Moderator

Ophin napisał:
szkotek napisał:

Chamstwo, ignorancja, krótkowzroczność, brak tolerancji...czym jeszcze chcesz się pochwalić?

ps. Niezły z Ciebie klaun bo jak widać w tym wątku przysłowie ma racje..uderz w stół a nożyce się odezwą Nie ma to tamto ale chyba lubisz ten sport

haha no jasne ja cham? podaj mi swój adres domowy to będe cie często odwiedzał - rano wieczorem może i w nocy ciekawe kogo wtedy chamem nazwiesz?

Jak już gdzieś wspomniałem chyba uraziliśmy wiarę Pana Ophina - cóż pozostaje tylko pytanie - ile kilometrów dziennie przechodzisz? bo zawsze mnie to ciekawiło?
szkotek

szkot_77 napisał:
Ale prowokacja mi wyszla, nie?

Wyszła, wyszła bo ON wciąż jak ta mucha w... się plącze

szkotek napisał:

(...)haha no jasne ja cham? podaj mi swój adres domowy to będe cie często odwiedzał - rano wieczorem może i w nocy ciekawe kogo wtedy chamem nazwiesz? (...)

Ciebie, ale to chyba już ustaliliśmy?

szkotek napisał:
(...)Jak już gdzieś wspomniałem chyba uraziliśmy wiarę Pana Ophina - cóż pozostaje tylko pytanie - ile kilometrów dziennie przechodzisz? bo zawsze mnie to ciekawiło?

A ty mi swoje zdjęcie - powieszę sobie i w razie potrzeby będę miał facjatę, która od razu humor poprawi. Bo przecież płakać z Twojego powodu nie warto. Jedyne co warto to byś zainwestował w kurs czytania ze zrozumieniem

Ophin

Ostatnio zmieniany: 2012/02/02 19:23 Przez .

....a mowilem ze stadionowa mentalnosc...
szkot_77
Moderator

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Pozostałe oferty

Rebtel Rebtel
Rebtel to o 90% tańsze rozmowy międzynarodowe. Każdy...
Eagle Transport (Paczki i przewoz osób)
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz...
Promod Promod
Promod jest jedną z czołowych firm z branży...
Natura Beauty Lab (Kosmetyki i perfumy)
Kosmetyki Naturalne marek Polskich i zagranicznych!...