sobota, 05 kwietnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Gdzie lubicie latac?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Gdzie lubicie latac?
Re: Gdzie lubicie latac? 12 lat(a), 5 mies. temu  
Majorka, Norwegia i Japonia?
windwalker

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

karolcia napisał:
mora_nova napisał:
Jacy wszyscy wygodni się zrobili hehehe a autobusem to już nikt nie chce się raczyć?

Jak ty jesteś chętna na takie podróże, to my z chęcią posłuchamy twoich opowieści z tych podróży ale na forum Ja nie preferuję również takich ekstremalnych wycieczek

Jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia dla zwykłych ludzi były loty samolotami a teraz? Zdziwienie że jak ktoś chciałby autobusem jechac
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

mora_nova napisał:
karolcia napisał:
mora_nova napisał:
Jacy wszyscy wygodni się zrobili hehehe a autobusem to już nikt nie chce się raczyć?

Jak ty jesteś chętna na takie podróże, to my z chęcią posłuchamy twoich opowieści z tych podróży ale na forum Ja nie preferuję również takich ekstremalnych wycieczek

Jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia dla zwykłych ludzi były loty samolotami a teraz? Zdziwienie że jak ktoś chciałby autobusem jechac

Takie czasy, każdy staje się wygodny
różyczka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

BTW ktoś chętny gdzieś się przelecieć? Lubię bardzo podróżować i chętnie bym się wybrał zwiedzić jakieś nowe miejsce.
Kamilione

windwalker napisał:
Majorka, Norwegia i Japonia?

Majorka i Norwegia to rozumiem ale dlaczego Japonia?
darek

To na zasadzie, nazwijmy to delikatnie, extremalnych przeciwienstw. Goraca Majorka, wiecznie zimna Norwegia wiec czemu nie Japonia? Ma sier tak samo jak Majorka do Norwegi wiec czemu nie?
szkot_77
Moderator

Widoki, bambusy, mitologia, historia, odmiennosc kulturowa, kuchnia, aikido, ufff, moglabym dlugo wymieniac, nie naciagaj mnie, bo nie skonczycie czytania przed Swietami Gdyby to bylo blizej i taniej, to latalabym tam co rok a tak pozostaja na pocieche tylko wspomnienia i zdjecie w profilu
windwalker

Re: Gdzie lubicie latac? 12 lat(a), 4 mies. temu  
Tak na dobrą sprawę każdy zakątek świata chciałoby się zobaczyć
mora_nova

No właśnie, każdy zakątek jest ciekawy i jedyny w swoim rodzaju. Trzeba tylko jeszcze zacząć je zwiedzać
freedom

Ja niedawno zacząłem zwiedzanie. Mam już "zaliczone" najważniejsze miejsca w Europie, które od zawsze chciałem zwiedzić. Do zrealizowania pozostały te trudniejsze marzenia z dzieciństwa - Ameryka i Japonia. Mam nadzieję że chociaż jedno z nich uda mi się zrealizować w 2013
Kamilione

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Pozostałe oferty

Tesco Tesco.com
Tesco.com oferuje szeroka gamę produktów i usług -...
Adwokat - Rozwody w UK i Polsce
Adwokat - Rozwody w UK i PolscePodejmę się każdej sprawy...
JS Insurance JS Insurance
Ubezpieczenia turystyczne i inne w najlepszej cenie....
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...