sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Gdzie lubicie latac?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Gdzie lubicie latac?
Re: Gdzie lubicie latac? 12 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Majorka, Norwegia i Japonia?
windwalker

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

karolcia napisał:
mora_nova napisał:
Jacy wszyscy wygodni się zrobili hehehe a autobusem to już nikt nie chce się raczyć?

Jak ty jesteś chętna na takie podróże, to my z chęcią posłuchamy twoich opowieści z tych podróży ale na forum Ja nie preferuję również takich ekstremalnych wycieczek

Jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia dla zwykłych ludzi były loty samolotami a teraz? Zdziwienie że jak ktoś chciałby autobusem jechac
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

mora_nova napisał:
karolcia napisał:
mora_nova napisał:
Jacy wszyscy wygodni się zrobili hehehe a autobusem to już nikt nie chce się raczyć?

Jak ty jesteś chętna na takie podróże, to my z chęcią posłuchamy twoich opowieści z tych podróży ale na forum Ja nie preferuję również takich ekstremalnych wycieczek

Jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia dla zwykłych ludzi były loty samolotami a teraz? Zdziwienie że jak ktoś chciałby autobusem jechac

Takie czasy, każdy staje się wygodny
różyczka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Gdzie lubicie latac? 12 lat(a) temu  
BTW ktoś chętny gdzieś się przelecieć? Lubię bardzo podróżować i chętnie bym się wybrał zwiedzić jakieś nowe miejsce.
Kamilione

windwalker napisał:
Majorka, Norwegia i Japonia?

Majorka i Norwegia to rozumiem ale dlaczego Japonia?
darek

To na zasadzie, nazwijmy to delikatnie, extremalnych przeciwienstw. Goraca Majorka, wiecznie zimna Norwegia wiec czemu nie Japonia? Ma sier tak samo jak Majorka do Norwegi wiec czemu nie?
szkot_77
Moderator

Widoki, bambusy, mitologia, historia, odmiennosc kulturowa, kuchnia, aikido, ufff, moglabym dlugo wymieniac, nie naciagaj mnie, bo nie skonczycie czytania przed Swietami Gdyby to bylo blizej i taniej, to latalabym tam co rok a tak pozostaja na pocieche tylko wspomnienia i zdjecie w profilu
windwalker

Tak na dobrą sprawę każdy zakątek świata chciałoby się zobaczyć
mora_nova

No właśnie, każdy zakątek jest ciekawy i jedyny w swoim rodzaju. Trzeba tylko jeszcze zacząć je zwiedzać
freedom

Ja niedawno zacząłem zwiedzanie. Mam już "zaliczone" najważniejsze miejsca w Europie, które od zawsze chciałem zwiedzić. Do zrealizowania pozostały te trudniejsze marzenia z dzieciństwa - Ameryka i Japonia. Mam nadzieję że chociaż jedno z nich uda mi się zrealizować w 2013
Kamilione

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
Emano Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy -...
TŁUMACZENIA przysięgłe (Tłumacze)
Tłumaczenia przysięgłe akceptowane przez konsulat;...
Tłumacz Przysięgły UK (tłumacze)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...