niedziela, 22 grudnia 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Jak umorzyć dług?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Jak umorzyć dług?
Jak umorzyć dług? 12 lat(a), 9 mies. temu  
Pamiętacie sytuację z PSL i ich długiem za to że źle się rozliczyli z kampanii wyborczej? Przed wyborami minister finansów nie zgodził się na umożenie długu a ostatnio beż żadnej informacji w mediach wyczytałem że ministerstwo umożyło dług kilkudziesięciu milionów złotych dla partii.

Z tego dokładnie widać że mamy panstwo w państwie z jednej strony ściganie przedsiębiorców jak popełnia pomyłke w picie na 200 zł a z drugiej rządzących którzy krzywdy sobie nie zrobią
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jak umorzyć dług? 12 lat(a), 8 mies. temu  
To zależy o kogo chodzi, proste prawda? Osobiście to nie chce mi się nawet o nich czytać.
someone
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

To są te ich choler... układziki, rzygać mi się chce.
Adek

Co w Polsce nie jest możliwe to nie jest ale z tym to niema problemu jeśli chodzi o polityków.
freedom

Za to do ścigania przedsiębiorców za błąd i to czasami nie z ich winy urzędy skarbowe są pierwsze. To co się w Polsce wyprawia to skandal
Mr Weed

Re: Jak umorzyć dług? 12 lat(a), 7 mies. temu  
Skndalem jest to że PO robi z Polaków głupków. Przed wyborami gada jedno a po wybprach robi dokładnie co innego a najlepszy przykład to emerytury

Re: Jak umorzyć dług? 9 lat(a), 3 mies. temu  
Ja ogłaszałem upadłość w UK. Poszło szybko, uwolniłem się od komornika i teraz jestem na prostej. Z całą sytuacją pomogli mi prawnicy z ECPU - www.ecpu.pl. Warto spróbować.
lucas33

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Expert Claims
Specjalizujemy się w odszkodowaniach powypadkowych. Podejmujemy...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Wózki widłowe, maszyny budowlane
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje kwalifikacje...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Pozostałe oferty

Ugg Boots Ugg Boots
Sklep oferuje oryginalne buty Ugg, rozchwytywane przez...
Lufthansa Lufthansa
Sprawdź aktualne promocje w jednej z wiodących...
Natura Beauty Lab (Kosmetyki i perfumy)
Kosmetyki Naturalne marek Polskich i zagranicznych!...
Sony Sony
Zobacz najnowsze produkty SONY - laptopy, aparaty...