2 rocznica katastrofy... 12 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Dzisiaj druga rocznica katastrofy Smoleńskiej, i co? I dalej nic nie wiadomo, przez dwa lata nic nie wyjaśniono a w dodatku wrak samolotu należący do Polski niszczeje w Rosji. Prawda jest najtrudniejsza do wydobycia.
|
|
|
|
|
Re: 2 rocznica katastrofy... 12 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Zapewne jeszcze nie jedna rocznica będzie zanim to wyjaśnią, jeśli w ogóle to wyjaśnią.
|
|
|
|
|
|
|
W dodatku "przyjaciele Rosjanie" umyli wrak samolotu, no ta ich troska jest powalająca, niema co!!
|
|
|
|
|
|
|
Słyszałam że Rosjanie odnieśli się do tego i powiedzieli że nic takiego nie miało miejsca. Już im wierzę.
|
|
|
|
|
|
|
A mnie rozwalilo jak kiedys w telewizji sie skarzyli ze "....wrak lezy pod golym niebem...". Przepraszam ale co k..wa, mieli nad niem zloty namiot postawic?
|
|
|
|
|
|
|
Powinni przewieźć wrak do Polski i postawić go na Wawelu - najlepiej rozebrać przy okazji tą starą ruderę co tam stoi, żeby było dobrze wrak widać.
|
|
Pawel
|
|
|
|
|
Pawel napisał:
Powinni przewieźć wrak do Polski i postawić go na Wawelu - najlepiej rozebrać przy okazji tą starą ruderę co tam stoi, żeby było dobrze wrak widać.
"Like"
|
|
|
|
|
|
|
Uważam że powinni pojechać tam i po prostu spakować wrak i przywieść go do Polski. Co to ma być że Rosja nie chce oddać szczątków?!
|
|
|
|
|
|
|
różyczka napisał:
Uważam że powinni pojechać tam i po prostu spakować wrak i przywieść go do Polski. Co to ma być że Rosja nie chce oddać szczątków?!
Ale komu to tak naprawde potrzebne? Co, porozworza kawalki wraku po warzniejszych miastach i porobia z nich pomniki? Ja rozumiem ze wydarzyla sie tragedia ale tzreba wziac pod uwage to, ze w samolocie siedzieli ludzie a nie bohaterowie narodowi.Robic bohatera, rownego z ludzmi ktorzy tworzyli historie narodu, z cholernego durnia ktorego jedyna zasluga bylo to ze zginal w katastrofie to spore przegiecie mysle...
|
|
|
|
|
|
|
szkot_77 napisał:
różyczka napisał:
Ale komu to tak naprawde potrzebne? Co, porozworza kawalki wraku po warzniejszych miastach i porobia z nich pomniki? Ja rozumiem ze wydarzyla sie tragedia ale tzreba wziac pod uwage to, ze w samolocie siedzieli ludzie a nie bohaterowie narodowi.Robic bohatera, rownego z ludzmi ktorzy tworzyli historie narodu, z cholernego durnia ktorego jedyna zasluga bylo to ze zginal w katastrofie to spore przegiecie mysle...
To bylby juz drugi swiety of katastastrofy lotniczej pochowany na Wawelu. Pierwszy lezy nawet w tej samej krypcie - i tez do dzisiaj probuje sie dowiesc teori katastrofy.
Pierwszy z tych swietych chociaz sie zasluzyl w Bitwie Warszawskiej, a drugi ... ?
|
|
Pawel
|
|
|
|