piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy?
Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? 14 lat(a), 7 mies. temu  
Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? Podobno teraz wszystkie telewizje na świecie interesują się tym filmem. Co o nim sądzicie, warto obejrzeć?
Mario

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? 14 lat(a), 7 mies. temu  
Mario napisał:
Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? Podobno teraz wszystkie telewizje na świecie interesują się tym filmem. Co o nim sądzicie, warto obejrzeć?

Jako film słaby...wiadomo historia jest piękna, ale film przypominał ekranizację lektury niestety.
anus384

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Kompletne pomieszanie z poplątaniem. Ja nie wiem, jak Ci obcokrajowcy mają to zrozumieć, przyznam szczerze, że ja mało rozumiałem, nie ma podanych dat kiedy dzieje się akcja itp.
alice

Podobno planowana jest projekcja w kongresie Stanów Zjednoczonych. To Wajdzie "się udało", wcześniej mało kto chciał oglądać ten film.
świeżynka

nie ogladalem i szczerze mowiac jakos nie ciagnie mnie do tego filmu nie dla tego ze historia mnie nie interesuje lecz przeciwnie - jest to film fabularny i jako taki nie powie nam nic wiecej niz wiemy...
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
ale warto propagować polska kinematografie
świeżynka

Re: Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? 13 lat(a), 12 mies. temu  
a co tu popierac? filmy bez fabuły albo ekranizacje znanych powieści wielkie megahity niech zmienią myslenie i zaczna robic prawdziwe kino a nie same komedie romatyczne
Mario

Re: Oglądaliście Katyń Andrzeja Wajdy? 13 lat(a), 12 mies. temu  
Ja nie oglądałam, słyszałam tylko że nie warto.
Monisia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Expert Claims
Specjalizujemy się w odszkodowaniach powypadkowych. Podejmujemy...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Pozostałe oferty

PUMA PUMA
PUMA to znana światowa marka i jeden z wiodących sklepów...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...
Foto.com Foto.com
Wywołaj swoje zdjęcia bez wychodzenia z domu! FOTO.com...
Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...