sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Kamień Naturalny
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Kamień Naturalny
Kamień Naturalny 12 lat(a), 2 mies. temu  
Witam Was ,

Postaram sie wam moj temat przedstawic w dosc prosty i zrozumily sposob , mam do was ( wtajemnicznonych ) pare pytan i bylbym bardzo wdzieczny jesli uzyskałbym odpowiedzi na nie. A wiec wlasnie otworzlem dzialalnosc gospodarcza w polsce i jak w tytule napisalem zamierzam handlowac kamieniem naturalnym typu granit marmur piaskowiec .Z doswiadczenia wiem ze u nas w kraju nie jestem juz w stanie sprzedawac duzej ilosci tego materialu poniewaz nadchodzi okres martwy inaczej zimowy. Zatem pomyslalem ze dobrym pomyslem jest sporbowac sprzedawac ten kamien wlasnie do uk mam paru znajomych w Londynie ktorzy mogliby mi w tym pomoc . Pomysl pomyslem teraz trzeba go zrealizowac ... i w tym miejsu zaczynaja sie u mnie nie jasnosci poniewaz nigdy nie bylem w uk i nie znam ani mentalnosci ludzi ani rynku i wlasnie prosibym o pomoc wtajemniczonych . Nurtuja mnie strasznie pytania na ktore nie znam odpowiedz np czy kamien naturalny jest powszechny w UK ? jaka jest miara w polsce sa m2 czy w uk tez ? jakie sa ceny tego typu materialow ? czy jest mozliwosc wejscia na rynek uk? i oczywiscie jest jeszcze wiele pytan . Nie zaznaczylem ze wlasnie kamien jaki mam do zaoferowania jest kamieniem stosowanym bardziej do ogrodow a wlasnie znajomy z Londynu wspomnial ze dla Anglikow ogrody sa bardzo wazne . To tez jest dla mnie plus .A wiec podsumowujac bede wdzieczny jesli ktos bedzie mi wstaje zobrazowac ten temat dzieki pozdrawiam
Kingston193
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Kamień Naturalny 12 lat(a), 2 mies. temu  
Nigdy nie kupowałem kamieni i nie znam nikogo kto mógłby to kupować ;] chyba najlepiej sprawdzić i porównać cenę na ebayu
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Kamień Naturalny 12 lat(a), 2 mies. temu  
Pierwsze słyszę o czymś takim ale powodzenia w każdym razie.
Bolek

Re: Kamień Naturalny 12 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Osobiście nigdy nie widziałam w ogródkach żadnych kamieni ale może ktoś faktycznie sprowadza sobie tego typu rzeczy.
Czesia

Skoro w Polsce jest okres martwy to czemu tutaj miałoby być inaczej? klimat przecież podobny
kpiecz

Takie rozeznanie powinno przebiegać chyba w inny sposób a nie na forum, bo kto ma pojęcie o kamieniu.
darek

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
JML Direct JML Direct
Oferujemy szeroki wybór artykułów gospodarstwa domowego,...
TaxTip Ltd (Księgowość)
Firma TaxTip Ltd zlokalizowana w poludniowym Londynie...