sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Szykują się zmieny w Polsce
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Szykują się zmieny w Polsce
Re: Szykują się zmieny w Polsce 12 lat(a) temu  
szkot_77 napisał:
...nie mów hop... Zobacz kto był w opozycji do Platformy. Nie zrozum mnie źle, nie próbuję bronic platformy ani nie opowiadam sie po stronie żadnej partii i określił bym sie mianem umiarkowanego anarchisty , ale kto był? Chrześcijańsko-narodowy PiS? Faszystowsko - nacjonalistyczny LPR ze swoim pieprzonym hitler jugend - młodzieżą wszechpolska? Nie ma dla polski opcji.. No chyba ze komus sie znowu socjalisci przypomna....

Ale faszystowsko nacjonalistyczny LPR w osobie Giertycha jest teraz bliżej PO
szkotek

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Powiem ci Szkotek ze nie bardzi wiem co teraz dzieje sie w polsce. Wiem ze tusk dopierdla wszystkim az piszcza a PiS czeka na swoja kolejke zeby krasc i wieszac, ale poza tym nie mam pojecia jaki jest podzial sil i kto z kim tańczy. Powiem ci tez ze coraz mniej mnie to interesuje bo nie planuje powrotu.....
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

szkot_77 napisał:
Powiem ci Szkotek ze nie bardzi wiem co teraz dzieje sie w polsce. Wiem ze tusk dopierdla wszystkim az piszcza a PiS czeka na swoja kolejke zeby krasc i wieszac, ale poza tym nie mam pojecia jaki jest podzial sil i kto z kim tańczy. Powiem ci tez ze coraz mniej mnie to interesuje bo nie planuje powrotu.....

No właśnie, bo najlepsza decyzja to nie ta o wyjeździe z kraju ale ta o nie powracaniu do niego
Kacperek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
Emano Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy -...
TŁUMACZENIA przysięgłe (Tłumacze)
Tłumaczenia przysięgłe akceptowane przez konsulat;...
Tłumacz Przysięgły UK (tłumacze)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...