piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci
orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci 11 lat(a), 7 mies. temu  
Witam wszystkich!
mam pytanie czy jesli przyjechalem do UK i sytuacje mam taka ze choruje na epilepsje od dluzszego czasu, mam tez orzeczony stopien o niepelnosprawnosci jak wyglada sytuacja z praca czy jesli zaczne szukac pracy czy potrzebne bedzie orzeczenie o niepelnosprawnosci angielskie czy wystarczy polskie przetlumaczone na angielski? Prosze o odpowiedz!, pozdrawiam:)
Rafiki
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci 11 lat(a), 7 mies. temu  
Hej, nie uwazaja tego za wiarygodne zaswiadczenie. Musisz tutaj isc do lekarza, ktory powinien dac skierowanie do odpowiedniej kliniki, nastepnie musisz tam sie leczyc kilka miesiecy, potem wypisujesz wnioski do urzedu (ksiazka cala) i po kilku tygodniach dostaniesz decyzje.Ale szczerze mowiac jest ciezko, bo dokulemnty z Polski maja gdzies.
Ja jesstem leczona od 15 lat i zaden dokument tutaj sie njie liczyl, tylko aktualne leczenie w UK , ocena tutejszych lekarzy i aktualny stan zdrowia, to co bylo wczesniej nie ma znaczenia.
aleks

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci 11 lat(a), 7 mies. temu  
Tak juz wiem, bylem u lekarza i dopiero wszystko bede zalawiam, badania mi tez wyznacza dopiero, a niewiesz moze jak sprawa wyglada z praca i jaka jest wysokosc benefitow, pewnie wszystko zalezy od badan lekarskich nie, dzieki za odpowiedz pozdrawiam
Rafiki
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Pozostałe oferty

RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
RTV Euro AGD RTV Euro AGD
Lider rynku RTV i AGD w Polsce. W swojej ofercie mamy...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...