piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Polak Polakowi wilkiem
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Polak Polakowi wilkiem
Polak Polakowi wilkiem 14 lat(a), 7 mies. temu  
Wytłumaczcie mi na czym polega chamstwo Polaków za granicą. Dlaczego Ci co tu przyjeżdżają uważają własnych rodaków za największe śmieci. To jest wręcz nie wyobrażalne, to chyba tylko Polacy tak potrafią.
natala

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polak Polakowi wilkiem 14 lat(a), 7 mies. temu  
No niestety muszę potwierdzić Twoje słowa, tak to już jest, że jak ktoś ma zrobić Ci krzywdę za granicą, to przeważnie będzie to Polak.
roberto
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polak Polakowi wilkiem 14 lat(a), 6 mies. temu  
Ja akurat nie mogę narzekać, może akurat miałam szczególne szczęście ale trafiłam na samych życzliwych rodaków. Moim zdaniem to wszystko zależy od konkretnego człowieka, są też przecież chamscy Anglicy, Szkoci, itp.
anus384

Wszystko zależy od człowieka jak ktos ma poprzewracane w d... to i zagranica go nie zmieni.Generalnie to czlowiek czlowiekowi jest wrogiem
kwiatuszek
Administrator

i na tym duzo tracimy bo zamiast trzymac sie razem to w wiekszosci przypadku nie potrafimy mowic jednym glosem - nie wiem dlaczego tak jest - czy to jest kwestia konkurencji o prace... nie wiem
krystian
Administrator

trzeba sie otaczac normalnymi ludzmi to wtedy nie bedzie problemow
mora_nova

Myślę, że nie ma co generalizować wszędzie zdarzają się przygłupy za przeproszeniem i pewnie równie dobrze można napisać, że Szkot Szkotowi wilkiem.
Mario

przynajmniej po polakowi wiadomo co sie mozna spodziewac - szkot usmiecha sie a za plecami robi swoje
lukas

pawda trzeba uważać na wszystkich bo nigdy nie wiadomao na kogo trafisz ale najgorsza jest zawiść Polaków jak więcej zarabiasz od niego więc zawsze trzeba się pilnować o czym i kim rozmawiasz....
jola

Życie nauczyło mnie podchodzić do tego z dystansem i zdrowym rozsądkiem
kwiatuszek
Administrator

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Pozostałe oferty

Rebtel Rebtel
Rebtel to o 90% tańsze rozmowy międzynarodowe. Każdy...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Odszkodowania i ubezpieczenia)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
GREEN STORE LONDON (Polskie sklepy i hurtownie)
KOTLY / BOILERY : GAZOWE WSZYSTKICH MAREK , węglowe i...
ebookers.com ebookers
Wyszukiwanie i rezerwacje połączeń lotniczych,...