środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: NIEWINNY
NIEWINNY 8 lat(a), 7 mies. temu  
Zostałem aresztowany niesłusznie bo córka zeznała ze ja pobiłem z partnerka,siedziałem 6miesiecy w wiezieniu a partnerka 5 miesiecy ,zostalismy uznani za no gilty .Prosze pomóżcie mi stracilem wszystko zwolnini mnie z pracy dyscyplinarnie z dnia na dzien gdzie uczciwie pracowalem na fultimie9 i pół roku odebrali nam niesłusznie mieszkanie z wulvern housing partnerka musiala oddac w wiezieniu zlozyla podpis bo ja nastraszyli że bedzie dług i nas wyrzuca sadownie, rozdzielili nas z dziecmi 10 lat syn i 16 lat nie widzielismy dzieci 4miesiace bo social worker utrudniała nam spotkanie z nimi .Została zwolniona przeprosil nas kierownik cheshire consil za nia listownie.Okradli nas pracownicy wulvern housing,policja zabrała nam psa mojego ponga boxera którego kupilem za 600funtów 5 lat temu dla synka.Policja zmywa nas ze to nie jest mój pies wygania mnie jak chce cos sie dowiedziec gdzie mój pies i kto mnie okradł bo policja ma mój tv50 cali i ps3 bo adwokat mnie mój poinformował.Prosze pomóc mi jestem rezydentem 10 lat w angli mieszkam w crewe i nikt nie chce mi pomóc ,mam z partnerka papier no gilty ,prosze o pomoc lub dobrego prawnika.Zgóry dziekuje DARIUSZ.
kiepan125
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: NIEWINNY 8 lat(a), 7 mies. temu  
Napisz do redakcji żeby opisali twoją historie i nagłośnili ja i wynajmij dobrego adwokata! Powodzenia
Bolek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: NIEWINNY 8 lat(a), 6 mies. temu  
Udaj się może do konsulatu może oni będą wstanie zainterweniować. Powodzenia
kacha

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...
PurpleParking
PurpleParking
PurpleParking jest największym w Wielkiej Brytanii systemem...

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...