sobota, 23 sierpnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Szkocka Moda
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Szkocka Moda
Szkocka Moda 15 lat(a), 6 mies. temu  
Jak tu przyjechałam to byłam w Szoku, jak ci Szkoci się ubierają, totalne bezguście. Faceci w dresach i adidasach a dziewczyny szkoda gadać. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Anita

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Szkocka Moda 15 lat(a), 6 mies. temu  
co do sensu to zgoda z tym ze tutejsze dresy nie maja 8 pasków
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Szkocka Moda 15 lat(a), 5 mies. temu  
mi ta moda odpowiada - poza tym Polaka po ubraniu zawsze mozna poznać -szare rzeczy itp
mora_nova

do Polski pewne nalecialosci zwiazane z moda dochodza zawsze pozniej wiec z czasem wszystko sie zmienia
krystian
Administrator

pod wzgledem sklepow z ciuchami to tutaj jest raj - wszystko fajne a dodatkowo pelno promocji ze idac do sklepu ze 100 funtami mozna praktycznie nakupowac sobie sporo ciuchów a w Polsce? raczej nie
arkadius

Re: Szkocka Moda 15 lat(a), 4 mies. temu  
mnie tez to na poczatku dziwilo. ale po 4 latach pobytu tutaj gust mi sie juz troche wypaczyl i coraz wiecej ubran zaczyna mi sie podobac

Ja sądzę że niektóre rzeczy są totalnie nie z tej ziemi ale dużo jest naprawdę ciekawych i wystarczy je tylko fajnie dopasować-co czasami Szkotom/Szkotkom nie za bardzo wychodzi no cóż trzeba mieć po prostu trochę gustu
kwiatuszek
Administrator

Z drugiej strony jednak podoba mi sie ze kazdy ma wlasny styl i nie przejmuje sie co powiedza inni. Przynajmniej nie musze sie stresowac tak jak w Polsce ze wszyscy mnie obgadaja

Re: Szkocka Moda 14 lat(a), 10 mies. temu  
w polskiej tv nie tak dawno leciała reklama że buty adidasa, nike i inne markowe można już kupić od 199zł!!! a tutaj za 20 funtów kupić coś fajnego i to bez promocji wydaje mi się że na odwrót powinno byc przecież w Polsce ludzie są mniej zamożni niż tutaj
arkadius

Re: Szkocka Moda 14 lat(a), 10 mies. temu  
Ja tam sie zgadzam. Hoodies w zielone paski kupione w primarku i biale adidaski, dotego beznadziejnie wymalowane geby i brzuch niewazne jak gruby ale wylewajacy sie spod obcislej koszulki
szkot_77
Moderator

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

Creative Labs Creative Labs
Odtwarzacze MP3, przenośne centra rozrywki, głośniki...
Gatwick Express Gatwick Express
Połączenie kolejowe pomiędzy lotniskiem Gatwick a...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...