sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Electoral Registration
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Electoral Registration
Electoral Registration 14 lat(a), 3 mies. temu  
Dostałem list id Electoral Registration Officer z informacja zebym sie zarejestrował - ale do czego to jest potrzebne? zebym mógł wziąść udział w głosowaniu czy co? szczerze mówiąc i tak nie pójde głosować wiec czy musze sie rejestrowac?
galan

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Electoral Registration 14 lat(a), 3 mies. temu  
nawet jeżeli nie będziesz brał udziału w głosowaniu to i tak warto sie zarejestrować bo to jest brane pod uwage jak sprawdzaja twoja historię kredytową poza tym masz potwierdzenie ze mieszkasz pod danym adresem
lukas

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

pamiętaj ze należy spełniać tez obywatelskie obowiązki więc zarejestruj się i idź do najbliższych wyborów
Anita

ja też tego nie złożyłam bo nawet nie dostałam - cały czas wynajmuje gdzieś mieszkanie wiec lipa troche
Mariolka

a co teraz jakieś wybory sie zbliżają czy co? bo ja też dostałem i w sumie zawsze to wyrzucałem bo nie było adresowane do mnie tylko na lokatora który w moim mieszkaniu chyba wczesniej mieszkał
Mario

Re: Electoral Registration 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
rejestracja jest pod adres czy na osobe? i jak wynajmuje mieszkanie od zznajomych to czy przez rejestracje ja albo oni moga mieć przez to jakieś problemy?
Mariolka

też mi te dokumenty przysłali i wyczytałem że jeżeli sie tego nie wypełni albo poda sie fałszywe informacje to może być kara

a jak mieszkanie nie jest na mnie i na umowie mnie nie ma to co wtedy?
Mariolka

Re: Electoral Registration 14 lat(a) temu  
jak sie juz zarejestruje to przysyłają dokument potwierdzający rejestracje?
Mariolka

Re: Electoral Registration 14 lat(a) temu  
potwierdzenie powinno przyjść przynajmniej moim znajomym przyszło

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

Forklift Training School (Szkoły, kursy)
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii -...
Konsultantka Avon w UK (Kosmetyki i perfumy)
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami....
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
RTV Euro AGD RTV Euro AGD
Lider rynku RTV i AGD w Polsce. W swojej ofercie mamy...