wtorek, 24 czerwca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Numery płatnych sms
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Numery płatnych sms
Numery płatnych sms 14 lat(a), 9 mies. temu  
jakie są w Szkocji numery płatnych sms? w Polsce bez problemu można rozróżnić jaki numer wiąże sie z jakim kosztem a tutaj? jest gdzies wyszczególnienie - bo ostatnio mialem sytuacje z ogłoszenia i obawiałem wysłać sms bo nie wiedziałem ile za niego zapłace i czy czasem nie wpadnę w pułapkę ze zapisze sie na dostawanie jakiś sms za które bede musiał płacić
Mati

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Numery płatnych sms 14 lat(a), 5 mies. temu  
trzeba czytac wszystko co jest małym druczkiem a karte kupować u sprawdzonych sprzedawców a nie na bazarach za 2 funty. Ktos mi opowiadal że kupił karte u azjaty i jak doładował za 15 funtów to od razu zaczął dostawać sms i za każdego sms płacił funta w ciągu kilku dni stracił 15 funtów bo nie wiedział jak wyłaczyć te płatne usługi
Marica laska

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Numery płatnych sms 14 lat(a), 5 mies. temu  
Lepiej jest być przezornym i sprawdzać wszystko bardzo dokładnie a jeśli nie jest to konieczne to nie wysyłać żadnych sms-ów na nieznane numery.
karolcia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Numery płatnych sms 14 lat(a), 2 mies. temu  
Marica laska napisał:
trzeba czytac wszystko co jest małym druczkiem a karte kupować u sprawdzonych sprzedawców a nie na bazarach za 2 funty. Ktos mi opowiadal że kupił karte u azjaty i jak doładował za 15 funtów to od razu zaczął dostawać sms i za każdego sms płacił funta w ciągu kilku dni stracił 15 funtów bo nie wiedział jak wyłaczyć te płatne usługi

w ogłoszeniu nie ma nawet małej czcionki
Mati

Re: Numery płatnych sms 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Marica laska napisał:

Czasem chce się zaoszczędzić a wychodzi inaczej.
różyczka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Numery płatnych sms 14 lat(a) temu  
Mati napisał:
Marica laska napisał:

w ogłoszeniu nie ma nawet małej czcionki

to olej i nie wysyłaj bo inaczej będziesz zmuszony zmienić numer albo słono płacić
Marica laska

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a), 7 mies. temu  
O sklepach prowadzonych przez pakistańczyków jakieś dziwne historie chodzą, albo sprzedaja przeterminowane produkty, resztę ktore ma wydać pomniejsza eh
Mati

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

Adwokat - Rozwody w UK i Polsce
Adwokat - Rozwody w UK i PolscePodejmę się każdej sprawy...
Promod Promod
Promod jest jedną z czołowych firm z branży...
TŁUMACZENIA przysięgłe (Tłumacze)
Tłumaczenia przysięgłe akceptowane przez konsulat;...
alt PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Apteki i suplementy)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej...