sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Numery płatnych sms
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Numery płatnych sms
Numery płatnych sms 14 lat(a), 2 mies. temu  
jakie są w Szkocji numery płatnych sms? w Polsce bez problemu można rozróżnić jaki numer wiąże sie z jakim kosztem a tutaj? jest gdzies wyszczególnienie - bo ostatnio mialem sytuacje z ogłoszenia i obawiałem wysłać sms bo nie wiedziałem ile za niego zapłace i czy czasem nie wpadnę w pułapkę ze zapisze sie na dostawanie jakiś sms za które bede musiał płacić
Mati

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a), 10 mies. temu  
trzeba czytac wszystko co jest małym druczkiem a karte kupować u sprawdzonych sprzedawców a nie na bazarach za 2 funty. Ktos mi opowiadal że kupił karte u azjaty i jak doładował za 15 funtów to od razu zaczął dostawać sms i za każdego sms płacił funta w ciągu kilku dni stracił 15 funtów bo nie wiedział jak wyłaczyć te płatne usługi
Marica laska

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a), 10 mies. temu  
Lepiej jest być przezornym i sprawdzać wszystko bardzo dokładnie a jeśli nie jest to konieczne to nie wysyłać żadnych sms-ów na nieznane numery.
karolcia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a), 7 mies. temu  
Marica laska napisał:
trzeba czytac wszystko co jest małym druczkiem a karte kupować u sprawdzonych sprzedawców a nie na bazarach za 2 funty. Ktos mi opowiadal że kupił karte u azjaty i jak doładował za 15 funtów to od razu zaczął dostawać sms i za każdego sms płacił funta w ciągu kilku dni stracił 15 funtów bo nie wiedział jak wyłaczyć te płatne usługi

w ogłoszeniu nie ma nawet małej czcionki
Mati

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a), 6 mies. temu  
Marica laska napisał:

Czasem chce się zaoszczędzić a wychodzi inaczej.
różyczka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a), 5 mies. temu  
Mati napisał:
Marica laska napisał:

w ogłoszeniu nie ma nawet małej czcionki

to olej i nie wysyłaj bo inaczej będziesz zmuszony zmienić numer albo słono płacić
Marica laska

Re: Numery płatnych sms 13 lat(a) temu  
O sklepach prowadzonych przez pakistańczyków jakieś dziwne historie chodzą, albo sprzedaja przeterminowane produkty, resztę ktore ma wydać pomniejsza eh
Mati

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Oferta specjalna)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej Brytanii,...

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Pozostałe oferty

Kupdom (Praca stała i dodatkowa)
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
JML Direct JML Direct
Oferujemy szeroki wybór artykułów gospodarstwa domowego,...