sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Polscott TV News
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Polscott TV News
Re: Polscott TV News 14 lat(a), 2 mies. temu  
Sa trzy recepty na sukces
1- krytyka kosciola katolickiego - nie wybredna
2- totalna krytyka Kaczynskiego i PIS
3- Pochwaly dla Tuska i PO

I sukces murowany ale czy to dobra droga bo mi jakos ona nie pasi .. ktos dopisal ,ze totalna krytyka polakow na emgracji czyli
a- ukradl
b- zabil
c- oszukal

Chcemy inaczej jak sie nie uda to trudno.
polscott
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polscott TV News 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
polscott napisał:
Sa trzy recepty na sukces
1- krytyka kosciola katolickiego - nie wybredna
2- totalna krytyka Kaczynskiego i PIS
3- Pochwaly dla Tuska i PO

I sukces murowany ale czy to dobra droga bo mi jakos ona nie pasi .. ktos dopisal ,ze totalna krytyka polakow na emgracji czyli
a- ukradl
b- zabil
c- oszukal

Chcemy inaczej jak sie nie uda to trudno.

Po pierwsze nikogo na emigracji nie obchodzi polityka w Polsce przynajmniej mie w takim wymiarze żeby o tym zawsze gadać - wyrazić swoje zdanie moge ale nie żebym sie pasjonowała tym więc nie widze drogi do sukcesu w tym co podałes.

O emigrantach w UK nigdy nie słyszałam żeby mówili i prowadzili nagonke ze my kradniemy itp raczej to my jesteśmy oszukiwani
Anita

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polscott TV News 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Dziękuj za pomoc redakcji PolishPlace TV news
Maciej Nowicki

Re: Polscott TV News 13 lat(a), 9 mies. temu  
z przykrością stwierdzam że obejrzałam wiadomości i przy6dałoby sie więcej profesjonalizmu i obiektywności
Anita

Re: Polscott TV News 13 lat(a), 8 mies. temu  
Co do profesjolizmu zgoda co do obiektywnosci to nie wiem co dokladnie chodzi bo jak narazie to z twojej strony to slogan,polecam wpisac w Google co.uk haslo:polscott tv I zobaczyc tud,isz sprawdzic NA ilu portalach nas wstawiaja I ile tysiecy otwarc jest NA kazdym odcinku-ale najtrudniej zadowolic rodakow! Dodam,ze mamy stale miejsce NA world news-wy tez? Zartowalem
polscott

Sorry ale pisze z telefonu wiec mi tu przeskakuje ale moze mnie nie rozerwiecie NA strzepy za to!
polscott

Wpisałam w google i poza stronami domowymi czyli waszymi wyskakuje jeszcze ten temat forum z polishplace i inne fora wiec gdzie są te tysiące stron?

otwarcia to jedno a rzeczywiste oglądanie to drugie bo te kilka tysięcy otwarć filmu to może być samych ludzi którzy to nakręcili.

Ale ważne że cos robicie nie chciałam krytykować ale napisałam swoją opinie na ten temat wiec przyjmijcie ją jaką krytykę konstruktywną a nie zamiast odpowiedzieć normalnie to odgryzacie się chamsko
Anita

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

PurpleParking
PurpleParking
PurpleParking jest największym w Wielkiej Brytanii systemem...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Expert Claims
Specjalizujemy się w odszkodowaniach powypadkowych. Podejmujemy...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Pozostałe oferty

Rebtel Rebtel
Rebtel to o 90% tańsze rozmowy międzynarodowe. Każdy...
Eagle Transport (Paczki i przewoz osób)
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz...
Promod Promod
Promod jest jedną z czołowych firm z branży...
Natura Beauty Lab (Kosmetyki i perfumy)
Kosmetyki Naturalne marek Polskich i zagranicznych!...