Hoho szkotek ma poczucie humoru, nie wierzę. Jednak mimo to jestem mile zaskoczony. Choć pewnych kwestii wciąż nie kuma - ale to nie jest miejsce gdzie miałbym Ci to klarować. Jedynie kilka uwag:
szkotek napisał:
Ophin walczy o swe racje szkoda że tak słabo 
Stary, ja on nic nie walczę. Bo już dawno się nauczyłem, że nie warto tylko smrodu więcej. Ja Ci grzecznie swój punkt widzenia przedstawiam. To ty chcesz się cały czas bić i kłócić. Temat zmieniać. Właśnie - jak tam nachodzą Cie jeszcze, zostawili w spokoju czy mam wykonać telefon by Cię znów odwiedzili?
szkotek napisał:
Kto by nie był figurantem jest przedstawicielem większości które go wybrała.
W Polsce od wielu lat się mówi o takim tworze jak Honor i Duma. Tylko, sądząc po takim właśnie stwierdzeniu jak Twoja, to nauka poszła w las.
szkotek napisał:
Niby ja jestem tym wściekłym psem? a kto nie zgadza się z ideą hierarchii i broni się za wszelką cenę? Pewnie u ciebie w pracy głęboko w dupie masz słowa przełożonego bo jesteś Panem dla siebie? 
Hau hau - ale tak serio to co ma piernik do wiatraka. Można być Panem dla siebie i znajdować kompromis w kontaktach z innymi. Homo sapiens ma taki dar.
szkotek napisał:
Anarchii też można użyć ale to nie dzięki niej znalazłeś się w Wielkiej Brytanii tylko dzięki umowom tych których stanowiska podważasz 
Ehmm ja na stopa zjechałem pół Europy bez kasy przy dupie. Nie potrzebowałem umów czy wielkich papierów. A że teraz granice otwarte to tylko na plus wychodzi. Poza tym nie myl progresu ze stagnacyjną polityką, gdzie guru rządzi i tyle. Jak by była zaraz opcja powrotu do matriarchatu to pierwszy bym się tam w kolejce już ustawił.
No to na tyle, hau hau, mee bee i inne kuzki
ps. już po telefonie więc spodziewaj się gości. I kup tym razem jakąś przekąskę bo tak o pustym żołądku i suchym pysku to się ciężko siedzi. Gdzie się podziała ta Polska gościnność?!