piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Spam dotyczący paczek
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Spam dotyczący paczek
Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 2 mies. temu  
nie otwierajcie wiadomości gdzie jest informacja że Twoja paczka nie została doręczona i że certyfikat dzięki któremu możesz odebrać ową paczke jest w załączniku - tam jest wirus. Ja teraz nie wiedząc czemu dostaje po 2 maile tego typu tygodniowo od różnych firm DHL i inne. Kwestia jest to że te firmy nie przyślą ci maila tylko powiadomią listownie a nie mailowo!! uważajcie i do razu kasujecie takie maile!
mozart

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 2 mies. temu  
tego spamu to dostaje już kilkadziesiąt maili tygodniowo ale jeszcze o paczki nie dostałem najczęściej dostaje wiadomości od ministerstw albo banków żebym podał swoje konto a oni przeleją mi 1.000.000.000.000 dolarów Podziwiam ludzi którzy wierzą w takie brednie i dają się nabrać
kazach

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
przecie jest zakaz spamowania można zaskarżyć autorów takich maili?
mozart

a jak dojdziesz do adresata takiego maila jak wysłane zostało z Wietnamu na przykład?
kazach

ale ja nie musze sam sprawdzać przecież mogę zgłosić to na policje
mozart

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a) temu  
gdyby to było takie łatwe to spamu by nie było a jest
kazach

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a) temu  
ja pierd* otwieram skrzynkę po 5 dniach i mam 10 maili przecież to wkurw* skąd oni mają mój adres! można to zablokować w ustawieniach poczty czy jak?
mozart

Re: Spam dotyczący paczek 13 lat(a), 12 mies. temu  
jedyne wyjscie to zmiana adresu i nie popelnianie błedu wpisywania wszedzie gdzie popadnie swojego maila
kazach

Re: Spam dotyczący paczek 13 lat(a), 11 mies. temu  
a to nie jest czasem tak że oni maja programy komputerowe i maile wysyłane są automatycznie na adresy mailowe z rożnymi kombinacjami? bo skąd Chińczycy znają j. polski? jak zostawiałem mój adres to tylko na polskich stronach
mozart

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...
MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Pozostałe oferty

Hostelbookers Hostelbookers
Niedrogie zakwaterowanie na całym świecie bez opłat...
GORDON AND THOMPSON SOLICITORS (prawnicy)
Doświadczony zespół prawników z polsko-języczną obsługą...
Norfolkline Norfolkline
Z Anglii (Dover) do Francji za 19 GBP. Połączenia...
Lufthansa Lufthansa
Sprawdź aktualne promocje w jednej z wiodących...