sobota, 23 sierpnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Spam dotyczący paczek
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Spam dotyczący paczek
Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 11 mies. temu  
nie otwierajcie wiadomości gdzie jest informacja że Twoja paczka nie została doręczona i że certyfikat dzięki któremu możesz odebrać ową paczke jest w załączniku - tam jest wirus. Ja teraz nie wiedząc czemu dostaje po 2 maile tego typu tygodniowo od różnych firm DHL i inne. Kwestia jest to że te firmy nie przyślą ci maila tylko powiadomią listownie a nie mailowo!! uważajcie i do razu kasujecie takie maile!
mozart

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 11 mies. temu  
tego spamu to dostaje już kilkadziesiąt maili tygodniowo ale jeszcze o paczki nie dostałem najczęściej dostaje wiadomości od ministerstw albo banków żebym podał swoje konto a oni przeleją mi 1.000.000.000.000 dolarów Podziwiam ludzi którzy wierzą w takie brednie i dają się nabrać
kazach

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 11 mies. temu  
przecie jest zakaz spamowania można zaskarżyć autorów takich maili?
mozart

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 10 mies. temu  
a jak dojdziesz do adresata takiego maila jak wysłane zostało z Wietnamu na przykład?
kazach

ale ja nie musze sam sprawdzać przecież mogę zgłosić to na policje
mozart

gdyby to było takie łatwe to spamu by nie było a jest
kazach

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 9 mies. temu  
ja pierd* otwieram skrzynkę po 5 dniach i mam 10 maili przecież to wkurw* skąd oni mają mój adres! można to zablokować w ustawieniach poczty czy jak?
mozart

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 9 mies. temu  
jedyne wyjscie to zmiana adresu i nie popelnianie błedu wpisywania wszedzie gdzie popadnie swojego maila
kazach

Re: Spam dotyczący paczek 14 lat(a), 8 mies. temu  
a to nie jest czasem tak że oni maja programy komputerowe i maile wysyłane są automatycznie na adresy mailowe z rożnymi kombinacjami? bo skąd Chińczycy znają j. polski? jak zostawiałem mój adres to tylko na polskich stronach
mozart

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Pozostałe oferty

Creative Labs Creative Labs
Odtwarzacze MP3, przenośne centra rozrywki, głośniki...
Gatwick Express Gatwick Express
Połączenie kolejowe pomiędzy lotniskiem Gatwick a...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...