poniedziałek, 24 lutego 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Czego z Polski wam brakuje?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Czego z Polski wam brakuje?
Czego z Polski wam brakuje? 14 lat(a), 5 mies. temu  
Jakich produktów z Polski brakuje wam najbardziej? bo mi najbardziej świeżych, różnych wędlin tutaj są same w większości pakowane albo źle przyprawiane no i kiełbasy bo te Polskie wszystkie smakują tak samo
Niunia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czego z Polski wam brakuje? 14 lat(a), 5 mies. temu  
niczego mi nie brakuje a jak stęsknie sie juz za jedzeniem czegos innego to nadrobie to sobie bedąc w Polsce
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czego z Polski wam brakuje? 14 lat(a), 4 mies. temu  
mi brakuje imprezowania w Polsce w duzych miastach zawsze są jakieś imprezy plenerowe czy to nawet w centrum a tutaj nic tylko duże koncerty biletowe
Niunia

A jak sobie wyobrażasz koncerty plenerowe przy takiej pogodzie, w Polsce też są tylko latem, ewentualnie wiosną.
Enzo
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Niunia napisał:
mi brakuje imprezowania w Polsce w duzych miastach zawsze są jakieś imprezy plenerowe czy to nawet w centrum a tutaj nic tylko duże koncerty biletowe

przesadzasz nigdzie na świecie nie ma tyle festiwali i imprez co w Edynburgu

Fajnie ale ja mieszkam w Paisley a w Polsce nawet w mniejszych miasteczkach są zawsze jakieś imprezy disco polowe dożynkowe i inne
Niunia

byc może ale to tez zalezy od miejscowości w której mieszkałaś w Polsce i mieszkasz teraz bo nie wszędzie na wsiach w PL czy małych miastach są często imprezy może kiedys tak było ale teraz miasta nie maja tyle siana i tez nie ma nic organizowanego

długo sie zstanawialem ale nie ma nic szczególnego czego by mi brakowało moze to dziwne ale kompletnie nie wiem
lukas

ale wiesz chodzi o wszystko nie tylko jedzenie ale to czego nie masz tutaj no bo co Twoje życie jest dokładnie takie samo jak w PL?
Niunia

przypomniało mi sie brakuje mi jednego produktu żywnościowego a dokładniej "metki" w każdym rodzaju

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Pozostałe oferty

Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
Higher Nature Higher Nature
Higher Nature jest znaną brytyjską marką specjalizującą...
Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
MOLSO - Polski Fryzjer MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow (Fryzjerstwo)
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie,...