środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Polska polityka
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1234
TEMAT: Polska polityka
Polska polityka 14 lat(a), 3 mies. temu  
Sądzicie że zmieni sie coś w Polsce w związku z tym ruchem Palikota i czy jego nowa partia ma szanse odnieść sukces?

Poglądy maja całkowicie lewicowe do tego Kalisz, Środa. W Polsce 20-30% ludzi ma poglądy lewicowe a przyjmując że część z nich głosuje na PO to nie zostaje dużo do podziału miedzy właśnie PO, SLD i partie Palikota
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polska polityka 14 lat(a), 3 mies. temu  
gdyby nie Palikot jako twarz partii to może miałaby szanse ale tak nie daj jej zbytnio dużo
mozart

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ludzie chcą i potrzebują zmian ale czy akurat tych zaproponowanych przez Palikota to już nie jestem tego taka pewna
karolcia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Palikot jest showmenem i tak szybko ja zorganizował ten kongres tak szybko zniknie
Rewolucjonista

szkoda mówić
kwiatuszek
Administrator

chyba tylko Polacy są tak bardzo przejęci polityka wątpie żeby tutaj przecietny Szkot wiedział kto jest ministrem finansów albo zdrowia
roberto

Jako ze jestem raczej anarchista nie bardzo wiem kim tak naprawde jest palikot i jakie on ma zdnaczenie w polskim zyciu polityczym, i byc moze jestem pod wplywem manipulacji medialnej,ale ten gosc kojarzy mi sie z pewnym rodzajem oszolomstwa. Umiescilbym go w jednej partii z G. Janowskim i Korwinem-Mikke.
szkot_77
Moderator
Ostatnio zmieniany: 2010/10/06 10:20 Przez szkot_77.

Rewolucjonista napisał:
Palikot jest showmenem i tak szybko ja zorganizował ten kongres tak szybko zniknie

Początki PO i PiSu były takie same.
PiS powstał dzieki popularności lecha Kaczyńskiego jako ministra. Palikot ma troche inną popularność ale społeczeństwo jest dosyć pluralistyczny więc sytuacja wyglada podobnie
mora_nova

szkot_77 napisał:
Jako ze jestem raczej anarchista nie bardzo wiem kim tak naprawde jest palikot i jakie on ma zdnaczenie w polskim zyciu polityczym, i byc moze jestem pod wplywem manipulacji medialnej,ale ten gosc kojarzy mi sie z pewnym rodzajem oszolomstwa. Umiescilbym go w jednej partii z G. Janowskim i Korwinem-Mikke.

A jako anarchista to do jakiej partii ci bliżej?
mora_nova

mora_nova napisał:
Rewolucjonista napisał:

Początki PO i PiSu były takie same.
PiS powstał dzieki popularności lecha Kaczyńskiego jako ministra. Palikot ma troche inną popularność ale społeczeństwo jest dosyć pluralistyczny więc sytuacja wyglada podobnie

być może ale Kaczyński i Tusk mieli autorytet a Polikot go nie ma
Rewolucjonista

Do góry1234
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...

Pozostałe oferty

Intymna.pl Intymna.pl
Sklep oferuje szeroki asortyment bielizny damskiej oraz...
PhotoBox PhotoBox
Obecnie PhotoBox posiada najszerszą ofertę produktów...
Tesco Mobile Phone Shop Tesco Mobile Phone Shop
Odwiedź Sklep Tesco Mobile Phone Shop i sprawdź...
JS Insurance JS Insurance
Ubezpieczenia turystyczne i inne w najlepszej cenie....