sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Monotonnosc...
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Monotonnosc...
Monotonnosc... 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Czy robicie coś żeby w nią nie popaść? Próbujecie zmieniać coś w swoim życiu czy może nakładacie na siebie dużo obowiązków żeby ciągle być czymś zajętym? Jak to jest u was, bo ja mam jakiś taki dziwny moment teraz że nic mi się nie chce po prostu tak jakbym zatraciła trochę zapał do wszystkiego nie sądzicie że to bynajmniej dziwne?!
Ola
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Monotonnosc... 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
..jesien...
szkot_77
Moderator
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

nie można zwalać wszystkiego na pogode jezeli czujesz że wszystko co robisz przypomina monotonnosć to zmień coś i zobaczysz czy to przyniesie oczekiwane polepszenie
Mariolka

Wydaje mi się że jesteś znudzona trochę tym wszystkim i być może potrzeba Ci wakacji, wyjazdu gdzieś np. do ciepłych krajów.
kwiatuszek
Administrator

wakacje to podstawa lepiej się funkcjonuje po odpoczynku i przyjemniej kiedy sie też wie że juz wkrótce urlop np w ciepłych krajach albo na narty
Mariolka

Chyba właśnie przydałyby mi się jakieś wakacje ale raczej jakikolwiek wyjazd szybko nie nastąpi
Ola

Re: Monotonnosc... 13 lat(a), 8 mies. temu  
zawsze najlepiej z dużym wyprzedzeniem planować wtedy z większym utęsknieniem czaka sie a i czas do tego okresu mija przyjemniej
Mariolka

Mariolka napisał:
zawsze najlepiej z dużym wyprzedzeniem planować wtedy z większym utęsknieniem czaka sie a i czas do tego okresu mija przyjemniej

Chcesz powiedzieć że mam planować z rocznym wyprzedzeniem? Wiesz, od wakacji do wakacji
To długo musiałbym czekać, chyba marne pocieszenie.
zielony ludek

eh zawsze można jeździć dwa razy w roku albo robić sobie też często krótkie wypady
Mariolka

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

Kupdom (Praca stała i dodatkowa)
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
JS Insurance JS Insurance
Ubezpieczenia turystyczne i inne w najlepszej cenie....