sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

PayPal i bezpieczensto
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: PayPal i bezpieczensto
PayPal i bezpieczensto 14 lat(a) temu  
Czy rejestracja w tym serwisie i wprowadzenie danych naszej karty jest bezpieczne?
emigrantka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: PayPal i bezpieczensto 14 lat(a) temu  
paypalem jest bezpieczniej płacic za zakupy niz kartą bo nikt nie zna szczegółow twojej karty
mobo

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

jeżeli dobrze pamiętam to nie musisz podawać danych karty a np wpłacić na konto pewną sume pieniędzy
kazach

i tak muszę się zarejestrować bo nie ma innej możliwości zakupu rzeczy którą kupiłam
emigrantka

płaciłam paypalem i nie było żadnych problemów
Niunia

Re: PayPal i bezpieczensto 13 lat(a), 12 mies. temu  
teraz kiedy wypróbowałam to też moge powiedzieć ze nie ma sie czego obawiac i polecam tą formę płatnosci
emigrantka

Re: PayPal i bezpieczensto 13 lat(a), 11 mies. temu  
Ja tam uwazam ze jest bezpieczny. To potezny miedzynarodowy server sluzacy do platnosci. Mam to juz ze tzry lata i jest ok. Bynajmniej dopoki hakerzy z wikileaks ich nie zaatakuja.....
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: PayPal i bezpieczensto 13 lat(a), 11 mies. temu  
nawet jak hakerzy sie tam wkradną to nic nie ukradną bo paypal jeżeli nie byłyby to twoje zakupy odda ci pieniądze warto sprawdzać ewentualnie stan konta ale to dotyczy się zawsze
kazach

Re: PayPal i bezpieczensto 13 lat(a), 10 mies. temu  
a jak sie poda dane karty płatniczej to ktos znając nasze dane do konta paypal może zrobic zakupy?
emigrantka

Re: PayPal i bezpieczensto 13 lat(a), 10 mies. temu  
Jesli ktos bedzie mial twoje user name i pass do paypal to tak, ale takie dane znasz tylko ty i baza danych paypal. Nawet pracownicy paypal nie maja uprawnien do dostepu do Twojego hasla. To ostatnie znasz, lub mozesz zmienic tylko ty.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Pozostałe oferty

RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
P&O Ferries P&O Ferries
Połączenia promowe między Wielką Brytanią a Irlandią i...
DK Books DK Books
Oferujemy ponad 1500 wysokiej jakości ilustrowanych...
Norfolkline Norfolkline
Z Anglii (Dover) do Francji za 19 GBP. Połączenia...