sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Licencja TV
Re: Licencja TV 14 lat(a), 8 mies. temu  
Uważam ze należny płacić wszystkie rachunki również i licencje TV a nie bać się potem ukrywać w domu i nie otwierać drzwi nieznajomym-jak to robią niektórzy-no paranoja:]
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Licencja TV 14 lat(a), 8 mies. temu  
my sie skladamy na licencje wiec nie wychodzi na szczescie drogo
kamsta

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Licencja TV 14 lat(a), 7 mies. temu  
a jak zapukaja do domu to trzeba ich wpuścić? maja jakiś nakaz czy cos w ttym stylu?
anus384

Re: Licencja TV 14 lat(a), 3 mies. temu  
jak ich n ie wpuścisz to przyjdą z nakazem i wtedy będziesz miała pewnośc że dostaniesz maksymalną karę
galan

Re: Licencja TV 14 lat(a), 3 mies. temu  
ale główcnie chodzi mi o to czy oni mają się ze mną skontaktować czy ja mam obowiązek zgłoszenia telewizora?
Mario

Re: Licencja TV 13 lat(a), 9 mies. temu  
masz obowiązek mieć opłacona licencję i tyle
kamsta

Re: Licencja TV 13 lat(a), 9 mies. temu  
czas opłacić licencje czas do dzisiaj
mora_nova

Re: Licencja TV 13 lat(a), 8 mies. temu  
nigdy nie lubię tego czasu dla mnie to bezsensowny wydatek. Telewizja powinna finansować się z reklam a ja nawet nie wiem na co idą moje pieniądze
lukas

Re: Licencja TV 13 lat(a), 8 mies. temu  
ja nie lobię żadnych wydatków
marketingowiec

Re: Licencja TV 13 lat(a), 5 mies. temu  
Mario napisał:
ale główcnie chodzi mi o to czy oni mają się ze mną skontaktować czy ja mam obowiązek zgłoszenia telewizora?

jeżeli nie do ciebie osobiście to bezimmiennie więc cały czas coś ci przysyłają ale jeżeli nie dostajesz od nich żadnych listów to sprawa jest prosta - nie płacic
kpiecz

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Pozostałe oferty

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE (Meble i wyposażenie)
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich...
DK Books DK Books
Oferujemy ponad 1500 wysokiej jakości ilustrowanych...
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...
Benefit Answers (Prawnicy i porady)
Pomoc przy zasilkach chorobowych PIP,DLA,ESA,UC50/LCWRA,...