sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

WOŚP - aberdeen
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: WOŚP - aberdeen
Re: WOŚP - aberdeen 13 lat(a), 10 mies. temu  
i to się chwali
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

tak tez jestem pod wrazeniem ale moze oni wychodza z tego samego zalozenia co ja , nie wazne jakiej narodowosci jest dziecko wazne by mu pomoc jesli moge ......a sprzet w szpitalach w PL nie jest tylko do ratowania zycia czy zdrowia tylko dla Polskich dzieci , przeciez pelno u nas obcokrajowcow tez ....
Zabojad
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

a ile wstęp kosztuje? będą jakieś licytacje?
kamsta

kamsta czytaj watek tam wszystko podalem w 1 poscie , na stronie wszystko jest , jestem 1 z wolontariuszy a raczej fotografujacym wydarzenie .... beda atrakcje dla dzieci malowanie figorek , plakatu , pokazy magika ....licytacje w tym sesja u mnie w studio , nauka jazdy , salony pieknosci zaoferowaly swe uslugi na aukcje , bedzie wystawa fotograficzna ....na koniec dyskoteka w rytmach lat 80 a przed nia wystep zespolu szkockiego .....itd ....
Zabojad
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2011/01/06 19:58 Przez Zabojad.

Zabojad napisał:
tak tez jestem pod wrazeniem ale moze oni wychodza z tego samego zalozenia co ja , nie wazne jakiej narodowosci jest dziecko wazne by mu pomoc jesli moge ......a sprzet w szpitalach w PL nie jest tylko do ratowania zycia czy zdrowia tylko dla Polskich dzieci , przeciez pelno u nas obcokrajowcow tez ....

a ile w zeszłym roku wpłaciłeś na akcje charytatywne na rzecz dzieci z Afryki które umierają z głodu?
Komandor...

i jak impreza się udała?
mora_nova

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
Emano Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy -...
TŁUMACZENIA przysięgłe (Tłumacze)
Tłumaczenia przysięgłe akceptowane przez konsulat;...
Tłumacz Przysięgły UK (tłumacze)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...