niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1234
TEMAT: Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze
Re: Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze 13 lat(a), 3 mies. temu  
Marica laska napisał:
ja polecam Cosmopolitan

W asda znalazłam puszki cosmopolitan za 1 funta
kamsta

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze 13 lat(a), 2 mies. temu  
No to bardzo tanio bo wszędzie są po kilkanaście funtów za butelkę. Muszę sprawdzić czy smakuje też
Małgosia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Piwo w zupełności wystarczy przynajmie kaca nie ma
Anita

Re: Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Za piwem nigdy nie przapadałam - kojarzy mi sie z otyłymi przepoconymi kolesiami
koala

Piwko jak już co to tylko z sokiem ale carmi tez jest dobre
Agnieszka

A po co kupować skoro w domu mozna zrobić dobre drinki - wystarczy poszukać w internecie i po-eksperymentować
mora_nova

Re: Alkohol dla kobiet czyli jakie drinki są najlepsze 13 lat(a) temu  
koala napisał:
Za piwem nigdy nie przapadałam - kojarzy mi sie z otyłymi przepoconymi kolesiami

chyba tylko w amerykańskich filmach tak jest
Anita

Jak mam ochote to piwka sie napije ale najcześciej w barze a w domu to raczej różne takie wynalazki
mora_nova

Nie no piwo też można wypić jak niczego innego nie ma
Małgosia

Małgosia napisał:
No to bardzo tanio bo wszędzie są po kilkanaście funtów za butelkę. Muszę sprawdzić czy smakuje też

W klubie / pubie zawsze inaczej (lepiej) smakuje
kamsta

Do góry1234
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...
PurpleParking
PurpleParking
PurpleParking jest największym w Wielkiej Brytanii systemem...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

Sony Sony
Zobacz najnowsze produkty SONY - laptopy, aparaty...
GREEN STORE LONDON (Polskie sklepy i hurtownie)
KOTLY / BOILERY : GAZOWE WSZYSTKICH MAREK , węglowe i...
Polski prawnik w UK - Odszkodowania Powypadkowe (Odszkodowania)
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc...
Philips Philips
Sklep internetowy Philips oferuje produkty z zakresu...