sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Polki głupieją w Wielkiej Brytanii
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Polki głupieją w Wielkiej Brytanii
Polki głupieją w Wielkiej Brytanii 13 lat(a), 9 mies. temu  
Żal mi Polek które albo są głupie albo spragnione seksu. Wystarczy że szkot odezwie sie do nich a one od razu ściągają majki. Czy posługiwanie sie innym językiem ma dla kobiet jakieś znaczenie bo wydaje mi sie ogromne. Nie ważne że Brytyjczycy którzy lecą na Polski które znają średnio angielski nie należą do inteligentnych i najczęściej mają mniejsze szanse na znalezienie pracy niż każdy inny Polak ale dla dziewczyn z Polski to właśnie ci szczerbaci Szkoci są lepsi niż Polacy - żal jednym słowem
marketingowiec

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polki głupieją w Wielkiej Brytanii 13 lat(a), 9 mies. temu  
Zastanawiam się o co tak naprawdę ci chodzi, czy nie o to przypadkiem że ty sam nie masz szans u Polek i wyrzucasz po przez takie opinie swoje frustracje?!
Ola
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polki głupieją w Wielkiej Brytanii 13 lat(a), 9 mies. temu  
marketingowiec napisał:
Żal mi Polek które albo są głupie albo spragnione seksu. Wystarczy że szkot odezwie sie do nich a one od razu ściągają majki. Czy posługiwanie sie innym językiem ma dla kobiet jakieś znaczenie bo wydaje mi sie ogromne. Nie ważne że Brytyjczycy którzy lecą na Polski które znają średnio angielski nie należą do inteligentnych i najczęściej mają mniejsze szanse na znalezienie pracy niż każdy inny Polak ale dla dziewczyn z Polski to właśnie ci szczerbaci Szkoci są lepsi niż Polacy - żal jednym słowem

Przestań się tak skręcać, bo to działa w obydwie strony. Faceci nie są dłużni w tej kwestii
kwiatuszek
Administrator

Re: Polki głupieją w Wielkiej Brytanii 13 lat(a), 8 mies. temu  
żal mi takich kolesi którzy nie potrafią odróżnić jednostki od ogółu - sory koleś ale mnie to nie obchodzi czy inne dziewczyny głupieją czy nie bo to ich sprawa
bonique

marketingowiec napisał:
Sory ziomek, ale jak bylbym taka przykładową polka to tez bym ściągnął majtki przed kazdym szkotem ktory reprezentuje poziom tylko ciut wyzszy od twojego..
szkot_77
Moderator

aha... I zal mi kolesi takich jak ty, bo albo bzykać "głupie polki" i być hipokrytą, albo do końca życia na ręcznym...
szkot_77
Moderator

hahaha widzę że nikt nie potrafi argumentować swoich przekonać a tylko obrażać innych no nic ja nawet z takimi ludźmi nie zaczynam dyskutować bo już na początku widzę że myślenie ograniczone
marketingowiec

Ja cie nie probuje obrazac. Probuje upierdzielic leb twojej zaczepce. Skoro z kazdej potencjalnej laski tutaj robisz kurwe a sam walisz focha to wedlug mnie znaczy ze z toba cos jest nie tak.
szkot_77
Moderator

marketingowiec napisał:
hahaha widzę że nikt nie potrafi argumentować swoich przekonać a tylko obrażać innych no nic ja nawet z takimi ludźmi nie zaczynam dyskutować bo już na początku widzę że myślenie ograniczone

dyskutowac mozna ale jak ktos zadaje pytanie a nie od razu rzuca teze że żal mu Polek
bonique

Następnym razem zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz!
freedom

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Pozostałe oferty

UK Office Direct UK Office Direct
Oferujemy ponad 25.000 produktów biurowych w niskich...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Benefit Answers (Prawnicy i porady)
Pomoc przy zasilkach chorobowych PIP,DLA,ESA,UC50/LCWRA,...
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...