sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: video...
Re: video... 13 lat(a), 8 mies. temu  
...no to daj cos od siebie...
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

a ten zespół istnieje jeszcze bo ja tą piosenkę słyszałam już dawno dawno temu
zielonooka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

To nie zespol, to solista. Procz tego to nie lady gaga i jest ponad chwilowymi "modami"
szkot_77
Moderator

wartość artysty i jego piosenek liczona jest w słuchaczach a Lady Gaga tworzy modę a nie jej ulega
Przemysław

Czy moda to to co wlatuje z hukiem, robi zamieszanie i po chwili odchodzi w niepamiec? Sa muzycy ktorzy sa ponad podzialami i maja do zaoferowania niz pokazac kawalek dupy jak nie idzie inaczej, lub wszyscy sie nimi zachwycaja bo banda malolatow za nimi wymieka. Watpliwy sukces...
szkot_77
Moderator

szkot_77 napisał:
Czy moda to to co wlatuje z hukiem, robi zamieszanie i po chwili odchodzi w niepamiec? Sa muzycy ktorzy sa ponad podzialami i maja do zaoferowania niz pokazac kawalek dupy jak nie idzie inaczej, lub wszyscy sie nimi zachwycaja bo banda malolatow za nimi wymieka. Watpliwy sukces...

ale przynajmniej miała swoje chwile świetności a artyści którze przede wszystkim mówią że uciekają przed modą (czymkolwiek by nia było) gadają tak żeby sie usprawiedliwić bo słuchaja ich tylko nieliczni. Każdy z artystów chciałby osiągną sukces
Przemysław

No widzisz i tu jest roznica dla mnie. Mozna robic swoje bo ma sie cos do powiedzenia. Robic muzyke dla ludzi ktorzy tego potrzebuja lub robic komercje. Mozna byc kims wielkim grajac na gitarze stojac na ulicy, a to ze ktos "wypelnia stadiony" ma od cholery kasy i na plycie spiewa o dupie lub paleniu przez 45 minut, to jeszcze nie swiadczy o tym ze ktos zasluguje na miano wielkiego, zasluguje najwyrzej na miano "gwiazdy" (dla mnie znaczy to mniej wiecej tyle samo co nazwac inteligentnego faceta "macho" tylko dlatego ze jest przystojny).#
Nie wuiem czy rozumiesz do czego zmierzam...
szkot_77
Moderator

Patrzcei co znalazlem!! Jak dala mnie to absolutny chicior..
szkot_77
Moderator

nie wydaje mnie się
mora_nova

...ej no wez... Trzeba sie wsluchac w glebie textu i do tego uwaznie ogladac obrazek. Dziewczyna nie przejmuje se zabytkami barcelony i leje na wszystko, hahaha. Ale "la gente esta muy loka" mnie rozwala..
Takie male zboczenie bo nie tylko manu chao i inne wysokolotne klimaty..
szkot_77
Moderator

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Expert Claims
Specjalizujemy się w odszkodowaniach powypadkowych. Podejmujemy...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Pozostałe oferty

GORDON AND THOMPSON SOLICITORS (prawnicy)
Doświadczony zespół prawników z polsko-języczną obsługą...
JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
MOLSO - Polski Fryzjer MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow (Fryzjerstwo)
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie,...