sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

plany na weekend
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12345678
TEMAT: plany na weekend
Re: plany na weekend 14 lat(a) temu  
szczęściara
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

czas puścić w niepamięć cały weekend i zacząć pić
lukas

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

cieszycie sie jak do was rodzina z PL przylatuje? mnie to w najbliższych dniach czeka więc zamiast odpoczynku będzie ciężka praca hahaha
roberto
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

jak nie lubisz spotkań rodzinnych to po co ich zapraszałes? mogłeś powiedzieć ze nie ma gdzie spać i sprawa byłaby rozwiązana. Ogolnie to nie rozumiem ciebie ja sie bardzo ciesze jak z Polski mnie bliscy odwiedzają
świeżynka

roberto napisał:
cieszycie sie jak do was rodzina z PL przylatuje? mnie to w najbliższych dniach czeka więc zamiast odpoczynku będzie ciężka praca hahaha

rozumiem twój ból - w spokojne życie wkracza rodzina i wchodzi w naszą prywatnośc bo zaczyna sie ocena jak żyjemy itp dlatego ja wole odwiedzać wszystkich w Polsce
arkadius

świeżynka napisał:
jak nie lubisz spotkań rodzinnych to po co ich zapraszałes? mogłeś powiedzieć ze nie ma gdzie spać i sprawa byłaby rozwiązana. Ogolnie to nie rozumiem ciebie ja sie bardzo ciesze jak z Polski mnie bliscy odwiedzają

sami sie wprosili ale na szczęscie juz wrócili
roberto

Re: plany na weekend 13 lat(a), 10 mies. temu  
dopiero od świąt dzisiaj się wyspałam wstała późno nic nie muszę robić żadnego sprzątania, gotowania, zakupów całkowity relaks jupi!
świeżynka

Re: plany na weekend 13 lat(a), 10 mies. temu  
kobiety są zakręcone za dużą uwage przywiązują do pewnych rzeczy - świeta mają byc odpoczynkiem a nie harówa
lukas

Re: plany na weekend 13 lat(a), 9 mies. temu  
sypnijcie ciekawymi planami na weekendy
mora_nova

Re: plany na weekend 13 lat(a), 9 mies. temu  
A ja chodze po gorach i jutro tez wychodze na 6 h w plener z aparatem.
Dust up

Do góry12345678
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Pozostałe oferty

Rebtel Rebtel
Rebtel to o 90% tańsze rozmowy międzynarodowe. Każdy...
Eagle Transport (Paczki i przewoz osób)
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz...
Promod Promod
Promod jest jedną z czołowych firm z branży...
Natura Beauty Lab (Kosmetyki i perfumy)
Kosmetyki Naturalne marek Polskich i zagranicznych!...