środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Odchudzanie
Odchudzanie 14 lat(a), 10 mies. temu  
Rzuciłam niedawno palenie i troche mi sie przytylo tu i ówdzie, znacie jakies metody oprócz ruchu na pozbycie sie zbednych kilogramów? Dzieki za wszytskie rady
Agatka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Odchudzanie 14 lat(a), 10 mies. temu  
odradzam jakies wspomagacze itp - najlepszym sposobem jest regularne i zdrowe odzywanie - co najmniej 5 razy na dobe wtedy organizm jest przyzwyczajony do systematycznych posilkow i nie odklada tluszczu - trzeba pamietac zeby nie podjadac - slodycze odpadaja. Nastepna kwestia jest ruch i efekty bedziesz od razu widziala
Anita

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

no własnie wydaje mi sie ze teraz jem regularnie jak nigdy dotad,i te regularne posiłki własnie wychodza mi moimi boczkami chociaz jem nieduze porcje, kiedys jadłam tylko 3 x dziennie , i zamiast kanapki był nierzadko papieros nie miałam problemu z utrzymaniem wagi
Agatka

gdzies juz na forum byl podobny watek - ja proponuje uzycie tez suplementow diety co prawda dzialaja one w wiekszosci na zasadzie placebo ale zawsze cos
lukas

jak chcesz pozbyć się zbędnych kilogramow ale na powaznie to idz do dietetyka ktory dopasuje diete do twojego organizmu
sophia

za dietetyka dzieki,az tak zle ze mna nie jest, musze sama sie z tym uporac, kurcze moze w koncu dni beda dłuzsze i sie wiecej zaczne ruszac
Agatka

wiosna już jest - także rower, rolki i ruch na świeżym powietrzu - nie ma nic lepszego.
anus384

Zakochaj sie!
hormony szczescia beda szalec a ty z przejecia zapomnisz o jedzeniu

Ja proponuje spacery i bieganie
kwiatuszek
Administrator

Anita napisał:
odradzam jakies wspomagacze itp - najlepszym sposobem jest regularne i zdrowe odzywanie - co najmniej 5 razy na dobe wtedy organizm jest przyzwyczajony do systematycznych posilkow i nie odklada tluszczu - trzeba pamietac zeby nie podjadac - slodycze odpadaja. Nastepna kwestia jest ruch i efekty bedziesz od razu widziala

a jak z milosci nic nie wyjdzie to przytyje dwa razy wiecej
mora_nova

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Pozostałe oferty

Tłumacz Przysięgły UK (tłumacze)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
Emano Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy -...
Budget Air Budget Air
Wyszukiwarka i porównywarki cen biletów lotniczych,...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...