sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol...
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol...
Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 5 mies. temu  
Fajnie by było gdyby w Polsce sami najbogatsi mieszkali nie było przestępstw itp ale wszędzie tak jest i co zrobić ludzie są ludźmi i jak potrafie to rozgraniczyć co mnie obchodzą inni polcy - opinie wyrabiają o sobie prywatnie a nie wszystkim
koala

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 5 mies. temu  
ale Polacy nie muszą być tacy jak wszyscy pokazmy Europie że potrafimy efektywnie pracować a do tego zachowujemy sie kulturalnie. To żadne tłumaczenia że ktoś sie źle zachowuje więc my też możemy
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 4 mies. temu  
drogi tez nie muszą być tak dziurawe, słońce też powinno świecić częściej ale tak nie jest
koala

Według mnie to jest jakaś paranoja z tym ocenianiem Polaków jako narodu po zachowaniu garstki. Tak się jakoś dziwnie przyjęło że pokazuje się palcem że Polacy to złodzieje, że Polacy to wieśniaki. Paranoja totalna a my się jeszcze tym przejmujemy. Później wstydzimy się Polski przez naszych rodaków ? Nie wstydzimy się bo nas za to piętnują a inne narody wcale nie są gorsze/lepsze.
ArtiM
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

paranoją tylko jest tez kilka innych rzeczy ale niestety jak chcesz spróboiwać wieprzowiny to nie kupujesz całego wieprza tylko kawałek a ten kawałek może pochodzić z chorego wieprza ;] chyba troche zakręciłem ale wiadomo o co chodzi
Mr Weed

ja leciałem juz kilkanaście razy więc w tym wszystkim pozytywne jest to że taki przypadek spotkał mnie pierwszy raz
Mario

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 3 mies. temu  
dać takim się napić wódki przynajmniej w samolocie bo jak wylądują to znowu będą podnuszkami Brytyjczyków
Machiavelli

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Ja teraz ostatnio leciałem z polski i miałem podoba sytuację
szkotek

jak ja ostatnio lecialem to lecial tez jakis angol (lub szkot) z panna. 8 rano a oni najebani jak swinie. Do tego panna prawdopodobnie po zastrzyku bo widzialem ja po tym jak wyladowali i byla zbyt usmiechnieta. Wiec nie tylko nasi rodacy w deresach... A a propos tej parki to "respect" dla szkotki, sadzac po wygladzie rowniez po przejsciach za brutalne wrecz "usadzenie" powyzszej parki
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Wydaje mi sie że dużo brytyjczyków po to lata do polski zeby tanim kosztem sie zabawić i napic
mora_nova

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...
MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

UK Office Direct UK Office Direct
Oferujemy ponad 25.000 produktów biurowych w niskich...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Benefit Answers (Prawnicy i porady)
Pomoc przy zasilkach chorobowych PIP,DLA,ESA,UC50/LCWRA,...
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...