wtorek, 24 czerwca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol...
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol...
Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 14 lat(a) temu  
Fajnie by było gdyby w Polsce sami najbogatsi mieszkali nie było przestępstw itp ale wszędzie tak jest i co zrobić ludzie są ludźmi i jak potrafie to rozgraniczyć co mnie obchodzą inni polcy - opinie wyrabiają o sobie prywatnie a nie wszystkim
koala

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 14 lat(a) temu  
ale Polacy nie muszą być tacy jak wszyscy pokazmy Europie że potrafimy efektywnie pracować a do tego zachowujemy sie kulturalnie. To żadne tłumaczenia że ktoś sie źle zachowuje więc my też możemy
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 11 mies. temu  
drogi tez nie muszą być tak dziurawe, słońce też powinno świecić częściej ale tak nie jest
koala

Według mnie to jest jakaś paranoja z tym ocenianiem Polaków jako narodu po zachowaniu garstki. Tak się jakoś dziwnie przyjęło że pokazuje się palcem że Polacy to złodzieje, że Polacy to wieśniaki. Paranoja totalna a my się jeszcze tym przejmujemy. Później wstydzimy się Polski przez naszych rodaków ? Nie wstydzimy się bo nas za to piętnują a inne narody wcale nie są gorsze/lepsze.
ArtiM
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

paranoją tylko jest tez kilka innych rzeczy ale niestety jak chcesz spróboiwać wieprzowiny to nie kupujesz całego wieprza tylko kawałek a ten kawałek może pochodzić z chorego wieprza ;] chyba troche zakręciłem ale wiadomo o co chodzi
Mr Weed

ja leciałem juz kilkanaście razy więc w tym wszystkim pozytywne jest to że taki przypadek spotkał mnie pierwszy raz
Mario

dać takim się napić wódki przynajmniej w samolocie bo jak wylądują to znowu będą podnuszkami Brytyjczyków
Machiavelli

Re: Wieśniacy na pokładzie - wstyd i alkohol... 13 lat(a), 8 mies. temu  
Ja teraz ostatnio leciałem z polski i miałem podoba sytuację
szkotek

jak ja ostatnio lecialem to lecial tez jakis angol (lub szkot) z panna. 8 rano a oni najebani jak swinie. Do tego panna prawdopodobnie po zastrzyku bo widzialem ja po tym jak wyladowali i byla zbyt usmiechnieta. Wiec nie tylko nasi rodacy w deresach... A a propos tej parki to "respect" dla szkotki, sadzac po wygladzie rowniez po przejsciach za brutalne wrecz "usadzenie" powyzszej parki
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Wydaje mi sie że dużo brytyjczyków po to lata do polski zeby tanim kosztem sie zabawić i napic
mora_nova

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Pozostałe oferty

Hostelbookers Hostelbookers
Niedrogie zakwaterowanie na całym świecie bez opłat...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
PhotoBox PhotoBox
Obecnie PhotoBox posiada najszerszą ofertę produktów...
Ugg Boots Ugg Boots
Sklep oferuje oryginalne buty Ugg, rozchwytywane przez...