Witam Panów, bo z tego co widzę to koleżanek tej samej płci brakuje na tym forum, a szkoda bo chyba wszyscy chca zarobić
Ja szukam pracy juz długo, niestety wszystko co znajduje to jakies dorywcze zajęcia, więc też zaglądam na różnego rodzaju fora nie raz i tu można coś trafić, dlatego nie uważam by mój przedmówca, który stara sie nas zainteresować swoja ofertą spamował to miejsce. W końcu tematem jest "czcesz zarobić?" Ja chce, podejrzewam, że każdy z Was też. Sceptyczne nastwaienie jest ok, bo niestety takie czasy, że masa naciągaczy prowadzi aktywną akwizycje nawet elektorniczną. Nie mniej jednak wiem o czym mówi Pan proponujący zarobek, bo sama w ten sposób dorabiam, propozycje tego typu pracy mozna znaleźć na wielu stronach w necie, jednakże faktem jest, że zawsze trzeba sie rejestrować uzywając do tego czyjegoś linka, musi byc osoba, która nas wprowadzi, potem już leci:p Niestety nie są to żadne kokosy wręcz przeciwnie niewielkie sumki, ale biorąc pod uwagę, że wykorzystuje do tego czas kiedy z nudów siedze w kurniku i gram albo sprawdzam fora, czy aktualne ogłoszenia w jobcentre w poszukiwaniu jakieś ciekawej posadki to jest całkiem nieźle. Zarabia faktycznie każdy kto cos robi, to że jeden więcej drugi mniej cóż zycie,...nikt nam nie powiedział, że sprawiedliwie - znaczy równo:))Bezrobotni wbrew pozorom tez nie mają czasu w nadmiarze, ja poswięcam max godzine dziennie, ale zadroszczę tym którzy zarabiaja więcej. Jesli są chetni którzy wolą rozmawiać z płcia piekną to zapraszam do mnie. Z calą pewnością nie wytłumacze tego gorzej niż mój poprzednik:))