poniedziałek, 19 maja 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Zasiłki / dodatki dla samotnej kobiety w ciąży
Konto bankowe? emerytura? czy może przelewy pieniężne? Masz pytanie na temat finansów w UK? - Dołącz do dyskusji lub załóż nowy temat.
W dół1
TEMAT: Zasiłki / dodatki dla samotnej kobiety w ciąży
Zasiłki / dodatki dla samotnej kobiety w ciąży 11 lat(a) temu  
Witam, chciałam zapytac o taką sprawę jestem w ciąży. Jestem samotna ponieważ mój były wrócił do kraju zanim dowiedział się o zbliżającym się dziecku ponieważ się rozstaliśmy. Jestem w Londynie od niedawna. Nie mam pojęcia jak starać sie o jakiekolwiek pieniążki w mojej sytuacji, nie bardzo wiem co mam robić, zastanawiam się nawet nad powrotem do kraju z tego powodu. Słyszałam o dodatku już dla kobiet w ciąży, a potem o child tax i czymś na mieszkanie dla nas, ale co innego wiedzieć konkrety a co innego słyszeć jakieś pogłoski o bóg wie jakich pieniądzach, które tak naprawde mogą mi sięnie należeć. Ktoś mógłby mi rozjaśnić tę sytuację ? Czy muszę mieszkać w londynie jakiś czas żeby móc się o to starać ? Jakich dokumentów potrzebuje i gdzie się z tym zgłosić ? DZIĘKUJĘ za każdą poradę i prosze tylko o sprawdzone informacje
Karola.N
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Zasiłki / dodatki dla samotnej kobiety w ciąży 11 lat(a) temu  
Tutaj na portalu sa poradniki w ktorych sa wszystkie niezbedne inormacje, a tutaj podaje ci linka do nich: polemi.co.uk/poradniki/benefity-zasilki-w-wielkiej-brytanii/blog
freedom
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

Pozostałe oferty

Higher Nature Higher Nature
Higher Nature jest znaną brytyjską marką specjalizującą...
Car Rentals Car Rentals
Fantastyczna wyszukiwarka samochodów do wynajęcia -...
DK Books DK Books
Oferujemy ponad 1500 wysokiej jakości ilustrowanych...
alt Studia Online - Wyższa Szkoła Lingwistyczna (Szkoły / Kursy / Korepetycje)
WSL oferuje wszystkim Polakom na Wyspach możliwość nauki...