Western Union, opinia? 14 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Korzystaliście może z przekazów pieniężnych do Polski? co sądzicie o Western Union, duże mają opłaty?
|
|
mora_nova
|
|
|
Re: Western Union, opinia? 14 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Z tego co kojarzę to biorą koło 10% od wartości przesyłki.
|
|
Mario
|
|
|
|
|
A dlaczego akurat bierzesz pod uwagę tylko Western Union. Takich firm przesyłowych jest przecież mnóstwo i biorą mniejsze procenty niż Western Union.
|
|
galan
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o przesłanie pieniędzy do Polski to polecam BARCLAYS biorą 3 funty od każdej kwoty tylko trzeba zadzwoić do opaltrensfer że się wysłało pieniądze Bardzo szybka przesyłka praktycznie na następny dzień
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś można było przesłać normalnie pocztą pieniądze, przesyłką ubezpieczoną, a teraz nie wiem czy jest to dalej możliwe.
|
|
lukas
|
|
|
|
|
ja wysyłam pieniądze przekazem western union i zawsze obliczam sobie ile zapłacę zanim pójdę wysłać na: westernunion.bzwbk.pl/szczegoly.html
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/08/07 10:42 Przez .
|
|
Re: Western Union, opinia? 14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Western Union ma wysokie opłaty, polecam Ci serwis England.pl przelewy przez internet sa u nich bezpłatnie realizowane. Z Polski do UK robia tez bezpłatnie i b.szybko. Sms-em powiadamiają o realizacji. Stronka England.pl
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/08/07 10:43 Przez .
|
|
Re: Western Union, opinia? 14 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
lusia napisał:
ja wysyłam pieniądze przekazem western union i zawsze obliczam sobie ile zapłacę zanim pójdę wysłać na: westernunion.bzwbk.pl/szczegoly.html
western union jest bardzo drogi
|
|
świeżynka
|
Ostatnio zmieniany: 2012/08/07 10:43 Przez .
|
|
Re: Western Union, opinia? 14 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
ja wysyłam przez przelewy365.com - kurs funta mają wysoki no i przelew w 24h
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/08/07 10:44 Przez .
|
|
Re: Western Union, opinia? 14 lat(a) temu
|
|
racja westerunion jest bardzo drogi! ja mogę polecić firmę Przelewy24.co.uk - za przelew płace 4 funty ale przelew mam w 24 godziny z pl
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/08/07 10:44 Przez .
|
|
|