leki w uk 12 lat(a), 9 mies. temu
|
|
witam, jak macie problemy z lekami, nie możecie ich zdobyć, a są pilnie potrzebne, to proszę napiszcie do mnie, jesteśmy w stanie pomóc szybko, prawie natychmiast, naturalnie w ramach możliwości, które są opisane na stronie: LEKI W UK . Wysyłki z UK, a serwis jest aktualizowany na bieżąco.
Zapraszamy również na Facebooka:
SERWIS MEDYCZNY DLA POLAKÓW W UK
Pozdrawiamy serdecznie.
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/02/29 13:11 Przez .
|
|
Re: leki w uk 12 lat(a), 9 mies. temu
|
|
medicine napisał:
witam, jak macie problemy z lekami, nie możecie ich zdobyć, a są pilnie potrzebne, to proszę napiszcie do mnie, jesteśmy w stanie pomóc szybko, prawie natychmiast, naturalnie w ramach możliwości, które są opisane na stronie: LEKI W UK . Wysyłki z UK, a serwis jest aktualizowany na bieżąco.
Pozdrawiamy serdecznie.
A macie moze tantum rosa bez recepty? Pytam bo wiedze ze wycofuja z polskich sklepow a mialem ochote poszelec, hahah. Swoja droga myslalel ze lek podaje sie tylko (ze tak sie wtraze) dowcipnie, ale widac bylem w bledzie, hahaha
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/02/29 13:12 Przez .
|
|
|
|
witam, jest tylko to, co na stronie.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
A nie lepiej by swiadczylo o firmie jak byscie, zamiast wpychac posta na forum po to zeby pokazac swoje istninenie, wladowali jakas pozadna reklame w okienku na stronie glownej? Wedlug mnie troche zakrawa to na spamowanie, bo jak uwierzyc w solidnosc firmy ktora probuje osczedzic doslownie "pare groszy" na reklamie?
|
|
|
|
|
Re: leki w uk 12 lat(a), 8 mies. temu
|
|
medicine napisał:
Pozdrawiam.
Sprzedarz silnych substancji psychotropowych bez recepty jest troche nieodpowiedzialna mysle....
|
|
|
|
|
|
|
szkot_77 napisał:
medicine napisał:
Pozdrawiam.
Sprzedarz silnych substancji psychotropowych bez recepty jest troche nieodpowiedzialna mysle....
myśleć możesz, ale to nie Twoja sprawa. Zajmij się sobą, a nie innymi.
|
|
|
|
|
|
|
szkot_77 napisał:
medicine napisał:
Pozdrawiamy serdecznie.
A macie moze tantum rosa bez recepty? Pytam bo wiedze ze wycofuja z polskich sklepow a mialem ochote poszelec, hahah. Swoja droga myslalel ze lek podaje sie tylko (ze tak sie wtraze) dowcipnie, ale widac bylem w bledzie, hahaha
a to jedno ci przeszkadza, a inne nie?
możesz z łaski swojej nie komentować naszych postów?
Że też zawsze musi się znaleźć jakiś polak, któremu coś się nie podoba i który musi się wtrącać do innych. Przez takich jak ty wyjechałem z pl i nie zamierzam ich tolerować poza pl.
|
|
|
|
|
|
|
szkot_77 napisał:
medicine napisał:
Pozdrawiam.
to myśl, to nie twoja sprawa.
|
|
|
|
|
Re: leki w uk 10 lat(a), 2 mies. temu
|
|
A te leki sami produkujecie, kradniecie ze szpitala czy jak?
|
|
nvidia
|
|
|
|