piątek, 18 maja 2012
Portal Informacyjny - Polska Emigracja (Wielka Brytania) | Polish Community Online in the United Kingdom

Moje Konto

Zaloguj / Zarejestruj
i zacznij w pełni korzystać z POLEMI.co.uk
PolishPlace.pl
r e k l a m a  |

Dyskusje na temat brytyjskiej służby zdrowia - lekarz rodzinny, dentysta... Kwestie dotyczące porodu i dziecka w UK. Rodzina na emigracji
W dół1
TEMAT: depilacja laserowa
depilacja laserowa 1 Rok, 10 mies. temu  
Korzystałyście drogie Panie może z depilacji laserowej?? na jak długo starcza taki zabieg i ile kosztuje tu w Szkocji?
Anita
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: depilacja laserowa 1 Rok, 10 mies. temu  
Mogę się podzielić własnymi doświadczeniami. Miałam już 5 zabiegów w okolicach bikini i na uda..czeka mnie jeszcze ostatni..ale jesli chodzi o efekty to jestem średnio zadowolona..powiedzmy ze w okolicach bikini efekt jest ładny..ale jesli chodzi o uda to nie bardzo.wloaski nadal są..w dość duzej ilośći..są co prawda słabsze i jaśniejsze..ale to za słabo jak na 5 zabieg:/co prawda po samym zabiegu po wypadnieciu wloskow jest ok..ale tak po 2 miesiącach odrasta wszystko..a 5 zabigow to dużo przeciez..jakie sa dziewczyny efekty u was? czy jesteście zadowolone?
kamsta
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: depilacja laserowa 1 Rok, 5 mies. temu  
a ile średnio zabiegów trzeba i ile jeden kosztuje?
Anita

Re: depilacja laserowa 1 Rok, 5 mies. temu  
Też byłabym zainteresowana tym ale nie orientuję się co do kosztów itd. jeśli ktoś ma taką wiedzę to napiszcie coś więcej o tym.
Monisia

Re: depilacja laserowa 1 Rok, 3 mies. temu  
A ja polecam olejek z krokosza co pomoze na dluzej utrzymac nogi bez depilacji poczytajcie : silazdrowia.blogspot.com/2011/02/olej-z-krokosza-jako-sposob-na-trwaa.html
Sebiha

Re: depilacja laserowa 4 mies., 3 tygodni(e) temu  
Ja robilam depilacje w UK i nie bylam zadowolona. Głownie ze wzgledu na brak profesjonalizmu osoby przeprowadzajacej zabieg ;/ Przyjaciółka z kolei robila w jednym z salonów we Wrocławiu i jest bardzo zadowolona. Każdemu poleca dr Kulczycka i jej gabinet medycyny estetycznej. Jak bede w Polsce tez bede musiala sie tam wybrac
Paula1983

Re: depilacja laserowa 4 mies., 2 tygodni(e) temu  
a ile zapłaciłaś?
kamsta

Do góry1
Moderatorzy: mora_nova

Dołącz do grona: 329 osób online w społeczności!
Marta utworzono nowy temat Sprawa Tymoszenko a bojkot euro w forach.
Marta utworzono nowy temat Cena funta szaleje w forach.
Marta odpowiedz w temacie Re: Pomysłów kilka na spędzenie majówki w forach.
Marta odpowiedz w temacie Re: wywabione zdjęcia w forach.
Marta odpowiedz w temacie Re: Kto to jest Soukayna Karmah w forach.
gats dodał nowy komentarz do The Raid
Jezus odpowiedz w temacie Re: Ogromna strata... w forach.
Jezus odpowiedz w temacie Re: Avengers w forach.
Jezus odpowiedz w temacie Re: Oś czasu? WTF? w forach.
Jezus odpowiedz w temacie Re: W czym utopimy śledzia? Plany... w forach.
KATARZYNA MATECKA zmienił(a) swój awatar.
szkot, Arkadiusz Mróz odpowiedz w temacie Re: Walka Pudziana w forach.