środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Dyskusje na temat brytyjskiej służby zdrowia - lekarz rodzinny, dentysta... Kwestie dotyczące porodu i dziecka w UK. Rodzina na emigracji
W dół1
TEMAT: depilacja laserowa
depilacja laserowa 14 lat(a), 6 mies. temu  
Korzystałyście drogie Panie może z depilacji laserowej?? na jak długo starcza taki zabieg i ile kosztuje tu w Szkocji?
Anita

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: depilacja laserowa 14 lat(a), 6 mies. temu  
Mogę się podzielić własnymi doświadczeniami. Miałam już 5 zabiegów w okolicach bikini i na uda..czeka mnie jeszcze ostatni..ale jesli chodzi o efekty to jestem średnio zadowolona..powiedzmy ze w okolicach bikini efekt jest ładny..ale jesli chodzi o uda to nie bardzo.wloaski nadal są..w dość duzej ilośći..są co prawda słabsze i jaśniejsze..ale to za słabo jak na 5 zabieg:/co prawda po samym zabiegu po wypadnieciu wloskow jest ok..ale tak po 2 miesiącach odrasta wszystko..a 5 zabigow to dużo przeciez..jakie sa dziewczyny efekty u was? czy jesteście zadowolone?
kamsta

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: depilacja laserowa 14 lat(a), 2 mies. temu  
a ile średnio zabiegów trzeba i ile jeden kosztuje?
Anita

Re: depilacja laserowa 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Też byłabym zainteresowana tym ale nie orientuję się co do kosztów itd. jeśli ktoś ma taką wiedzę to napiszcie coś więcej o tym.
Monisia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: depilacja laserowa 13 lat(a), 11 mies. temu  
A ja polecam olejek z krokosza co pomoze na dluzej utrzymac nogi bez depilacji poczytajcie : silazdrowia.blogspot.com/2011/02/olej-z-krokosza-jako-sposob-na-trwaa.html
Sebiha
Ostatnio zmieniany: 2012/09/18 11:38 Przez .

Re: depilacja laserowa 13 lat(a) temu  
Ja robilam depilacje w UK i nie bylam zadowolona. Głownie ze wzgledu na brak profesjonalizmu osoby przeprowadzajacej zabieg ;/ Przyjaciółka z kolei robila w jednym z salonów we Wrocławiu i jest bardzo zadowolona. Każdemu poleca dr Kulczycka i jej gabinet medycyny estetycznej. Jak bede w Polsce tez bede musiala sie tam wybrac
Paula1983

Re: depilacja laserowa 13 lat(a) temu  
a ile zapłaciłaś?
kamsta

Re: depilacja laserowa 12 lat(a), 4 mies. temu  
Już nie pamiętam ile dokładnie płaciłam ale i tak bardzo dużo w porównaniu do tego ile te zabiegi kosztują w Polsce. Zrobiłam całą serię zabiegów w tym gabinecie, który wcześniej polecałam i jestem naprawdę zachwycona :)cennik znajdziesz tutaj: kulczycka.pl/pl/cennik/
Paula1983
Ostatnio zmieniany: 2012/09/18 11:39 Przez .

Re: depilacja laserowa 12 lat(a) temu  
W Southampton na Shirley Road jest Laser Studio miałam tam kilka zabiegów depilacji laserem i jestem bardzo zadowolona.Było bardzo miło, mówiły po polsku i było wyjątkowo czysto co w angielskich salonach jest nieczęste. Cena za zabieg to 49 funtów niezależnie od części ciała. Mają stronę na której można przeczytać więcej:
www.laser-studio.info
Marzena

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Pozostałe oferty

JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...