środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Jak wrócić do dawnej formy po ciąży
Dyskusje na temat brytyjskiej służby zdrowia - lekarz rodzinny, dentysta... Kwestie dotyczące porodu i dziecka w UK. Rodzina na emigracji
W dół1
TEMAT: Jak wrócić do dawnej formy po ciąży
Jak wrócić do dawnej formy po ciąży 14 lat(a), 2 mies. temu  
W czasie ciąży ciało kobiety ulega znacznym zmianom. Wiele z nich jest korzystne dla naszej urody, mocniejsze włosy i paznokcie, ładniejsza cera. Jednak są i takie, które wpływają źle na wygląd i samopoczucie, często zostawiają ślad na długo po porodzie lub na zawsze. Z niektórymi możemy podjąć walkę.

czytaj więcej...
Ciało kobiety po ciąży - jak wrócić do dawnej formy
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jak wrócić do dawnej formy po ciąży 14 lat(a), 2 mies. temu  
ćwiczenia to nie wszystko zależy od wracania do zdrowia i często konieczna jest operacja plastyczna np brzucha
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jak wrócić do dawnej formy po ciąży 13 lat(a), 11 mies. temu  
Ja urodzilam juz dwojke dzieci kazde karmilam po dwa lata i wiem ze to pomoglo mi szybko zgubic nagromadzone kilogramy. Juz od samego poczatku dwa razy w tygodniu chodzilam na aerobik i to tez nie dlatego aby schudnac ale odetchnac psychicznie. Polecam wam lekcje Zumba sa poprostu rewelacyjne tu obejrzycie filmik : silazdrowia.blogspot.com/2011/02/zumba-szybki-sposob-na-zbubienie.html a tu kupicie dvd tez mam w domku : www.loseweightbydancing.com/?hop=mrassmus
Sebiha
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Pozostałe oferty

JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...