środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Kiedy najtaniej kupi się bilet w tanich liniach lotniczych
Podróżowanie po Wielkiej Brytanii i nie tylko. Dyskusje turystyczne i pomysły na wycieczki. Bilety lotnicze i autobusowe. Pytaj i dyskutuj!
W dół1
TEMAT: Kiedy najtaniej kupi się bilet w tanich liniach lotniczych
Kiedy najtaniej kupi się bilet w tanich liniach lotniczych 13 lat(a), 4 mies. temu  
Pisząc w innym temacie wpadłam na pomysł dotyczący opinii o cenach biletów względem okresu.

Macie spostrzeżenia kiedy najtaniej wychodziłby wam bilet? dokładnie chodzi o czas zakupy czy np 6 miesięcy wcześniej, 3 miesięcy czy jeszcze wcześniej? i w jakiej porze roku bilety są stosunkowo tanie?
Mariolka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Kiedy najtaniej kupi się bilet w tanich liniach lotniczych 13 lat(a), 3 mies. temu  
nie ma reguły i nigdy nie wiadomo kiedy bilet jest tani bo dużo zalezy od samych ludzi
Mario

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Kiedy najtaniej kupi się bilet w tanich liniach lotniczych 13 lat(a), 3 mies. temu  
Promocje zawsze zaczynają się w podobnym terminie i z mojego doświadczenia wiem że tak 3 miesiące przed datą ale to są moje obserwacje i chciałam wypytac się o wasze czy też macie podobne
Mariolka

A jak duzo ludzi rzuci się na bilet? to sie nigdy nie doczekasz na promocję - ja zawsze kupuje bilet kiedy wydaje mi się że jest w dobrej cenie bo nie chce sie stresować i czekać czy cena spadnie czy nie bo później chodziłbym wkurwiony gdyby cena wzrosła
Mario

Re: Kiedy najtaniej kupi się bilet w tanich liniach lotniczych 13 lat(a), 2 mies. temu  
a jaka dla ciebie cena jest dobra za lot do Polski?
Mariolka

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...