niedziela, 22 grudnia 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Forum regionalne: North-West - stolica regionu: Liverpool/Manchester.
Greater Manchester (Bolton, Manchester, Oldham, Rochdale, Salford, Stockport, Tameside, Trafford, Wigan), Merseyside (Liverpool), Cheshire (Halton, Warrington), Cumbria (Carlisle), Lancashire (Blackpool, Blackburn with Darwen, Lancaster) i okolica...
W dół1
TEMAT: Czytacie jeśli tak to co?
Czytacie jeśli tak to co? 9 lat(a), 4 mies. temu  
Kto lubi czytać i czy czytacie bardziej angielskie książki pracę czy szukacie głównie polskich. Od pewnego czasu zacząłem kupować książki w polskiej księgarni rewolucja i muszą przyznać, że nie wiedziałem do tej pory, że gdzieś w UK jest tyle polskich książek w jednym miejscu.
Macie inne tego typu miejsca?
Poszek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czytacie jeśli tak to co? 9 lat(a), 4 mies. temu  
Też bardzo dużo czytam i też raczej polskie ksiązki (angielski jeszcze nie na tym poziomie żeby czerpać przyjemność z czytania) w zasadzie księgarnia rewolucja jest mi znana i mogę ją polecić tym, którzy szukają dobrej poslkiej literatury, ale nie tylko mój ostatni zakup - http://www.rewolucja.co.uk/produkt/wielkie-dni-malej-floty-5304880
Gaho
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czytacie jeśli tak to co? 9 lat(a), 3 mies. temu  
Ja wolę księgarnie internetowe bo wszystko dostarczają mi do domu i mam święty spokój, nie muszę latać po sklepach, a wiadomo też jak jest z dostępnością polskich produktów w UK - różnie. Rewolucja jest dobra pod tym względem bo ma ogromny wybór książek i to nie tylko dla dorosłych, ale także dla dzieci, co akurat dla mnie jest bardzo ważne.
nataliar

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Wózki widłowe, maszyny budowlane
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje kwalifikacje...

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Pozostałe oferty

RTV Euro AGD RTV Euro AGD
Lider rynku RTV i AGD w Polsce. W swojej ofercie mamy...
Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
TŁUMACZENIA przysięgłe (Tłumacze)
Tłumaczenia przysięgłe akceptowane przez konsulat;...