niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy na temat komputerów, telefonów, sprzętu elektronicznego. Internet i budowa stron www. Problemy, pytania, porady i oponie...
W dół1234
TEMAT: Startowa.
Startowa. 13 lat(a), 3 mies. temu  
Mialem "rozkrecic" kolejny temat o Libii ale jakos nie specjalnie mam na to ochote i zamiast tego zapytam "z jakiej strony startujecie"?? Ja z wp.pl ale nie ukrywam ze strasznie mnie wkuza ze wzgledu na wrecz hamsko natarczywe wskakujace reklamy. I to doslownie wszedzie gdzie by sie nie ruszyc na wp. A wy?
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Startowa. 13 lat(a), 3 mies. temu  
ja interia - reklamy na głównej nie wyskakują tak często - ale na wp też wchodzę.
Jezus

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

też od wp a reklamy są wszędzie reguła jest prosta chcesz czytac i oglądać za darmo? to musisz ogladać też reklamy
warszawianka

Z jednej strony to nawet zrozumiale. Reklanmy to zrodlo utzrymania portalu. Nawet tu. Zdajesz sobie sprawe ze klikajac na reklame pomagasz w rozwoju poratlu? Ale taka wskakujaca chamowa jak na wp to przegiecie. Jak chcesz cos zobaczyc to najpierw musisz zlapac reklame i ja zamknac.
szkot_77
Moderator

najgorsze reklamy są te które poruszają się powoli i nie można złapać X albo na innych portalach ten X w ogóle ucieka eh co zrobić dla nich bez różnicy czy klikniesz przypadkowo czy nie dostają kase za kliknięcie wieć robia wszystko zeby tych kliknięc było jak najwięcej
mora_nova

wejdźcie sobie na filmweb tam za każdym razem pojawia się reklama na całą stronę
warszawianka

Re: Startowa. 13 lat(a), 2 mies. temu  
przynjmniej tam jest jednak reklama którą łatwo wyłączyć
sophia

jak ktos używa firefoxa to reklamy można wyłączyć
Komandor...

a jak sie wyłącza reklamy?
warszawianka

ja też słyszłam o mozliwości wyłączenia ale miejsce na reklamę pozostaje no chyba ze te wyskakujące bo te mozna zablokować w przeglądarce ale nie działa to na niektórych stronach
mora_nova

Do góry1234
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Pozostałe oferty

eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Kickers Kickers
Szukasz butów? Zrób zakupy online przez internet w...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Kredyty i finanse)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...