Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Tym razem facebook sie zapędził tworząc oś czasu chujowo to wszystko wygląda
|
|
Wiewióra
|
|
|
Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 10 mies. temu
|
|
Dają więcej do wyboru ale samemu może to sobie wybrać albo nie
|
|
zielonooka
|
|
|
|
|
Wyglada jak wyglada ale jakos ciezko si eprzyzwyczaic. Paru moich znajomych to mam ale mnie jakos nie ciagnie..
|
|
|
|
|
|
|
Facebook z tym troche sie zagalopował i namieszał. Ludzie na facebooku chcą czytac co i innych a nie przeglądać całą moją historię rejestracji na facebooku...
|
|
|
|
|
Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 8 mies. temu
|
|
A jak myslicie facebook będzie istniał czy skończy jak np myspace?
|
|
Wiewióra
|
|
|
|
|
MySpace wydaje mi się że w większości stworzone zostało dla muzyków i artystów a facbook dla wszystkich a z tą osią czasu to są działania na przyszłość - przywiązanie ludzi do strony i prowadzenie takiego bloga
|
|
|
|
|
|
|
No, a ja właśnie zobaczyłem ze wspol administratorka fan pejdza na fejsie którym zarządzam przeszła na os czasu.. A żeby ja, hahaha
|
|
|
|
|
|
|
Słyszałem, że gdzieniegdzie można pracy nie dostać, jak się nie ma fejsa ;P W sumie ja nawet mam, ale wystarczy mi palców jednej ręki, żeby policzyć ile razy się zalogowałem. Wciąż nie mogę złapać sensu tego czegoś.
|
|
Pawel
|
|
|
|
|
Pawel napisał:
Słyszałem, że gdzieniegdzie można pracy nie dostać, jak się nie ma fejsa ;P W sumie ja nawet mam, ale wystarczy mi palców jednej ręki, żeby policzyć ile razy się zalogowałem. Wciąż nie mogę złapać sensu tego czegoś.
Calkiem dobre i darmowe narzędzie sluzace do autopromocji. Jak robisz cokolwiem na czym powiedzmy zalezy ci zeby pokazac szerszej grupie ludzi np. zakladasz fan page i juz...
|
|
|
|
|
|
|
szkot_77 napisał:
Calkiem dobre i darmowe narzędzie sluzace do autopromocji. Jak robisz cokolwiem na czym powiedzmy zalezy ci zeby pokazac szerszej grupie ludzi np. zakladasz fan page i juz...
A ja myślałem, że to głównie do gry w Farmville i do "aktualizacji statusów". W życiu nie widziałem takiego fejsbókowego fanpejdża, a może po prostu nie kojarze. Zwykle tylko te wall'e z głupotami, które mnie bardzo odstraszają. W sumie, to nawet używam pluginu do browsera, który blokuje, te nachalne linki z serwisów społecznościowych.
|
|
Pawel
|
|
|
|