niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy na temat komputerów, telefonów, sprzętu elektronicznego. Internet i budowa stron www. Problemy, pytania, porady i oponie...
W dół12345
TEMAT: Laptop czy stacjonarny?
Laptop czy stacjonarny? 12 lat(a), 10 mies. temu  
Nosze się z zamiarem wymiany sprzętu i tak się zastanawiam co kupić laptopa czy stacjonarny. Laptopa i tak uzywam tylko w domu i stoi w stałym miejscu więc równie dobrze mogłabym mieć stacjonarny.
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Laptop czy stacjonarny? 12 lat(a), 10 mies. temu  
Odpowiedzsobie szczerze na ptyanie do czego go potrzebujesz. Jesli jest ci potrzebny do pracy a musisz byc mobilna zdecydowanie laptop. We wszystkich inncy przypadkach stacjonarny bo jest wiekszy, szybszy i mocniejszy. Polecam HP.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Hmmm przyzwyczaiłam się do laptopa ale robienie czegokolwiek na stacjonranym to dużo wiekszy komfort.

Z tego co po cenach patrzyłam to nie są drogie ale monitor jeszcze dochodzi
mora_nova

Ja kupielm Hp omni "all in one", czyli cos jak wielki stacjonarny laptop z tym ze ma dwurdzeniowy procesor, dolaczana klawiature i 1 tb. Do tego smiga przepieknie a nawet nie byl drogi. Kosztowal ponizej £500
szkot_77
Moderator

Razem z monitorem?
mora_nova

To sie nazywa "all in one" Mowiac szczerze jest to cos jak duzy stacjonarny laptop bo wszystko jest wbudowane w 21 calowy monitor. Kamerka wbudowana, dysk potezny, procesor tez niczego sobie i smiga calkiem niezle. Do tego cenowo tez calkiem dobrze. Jedyne co musisz to podpiac klawiature i myszke. Oba elemanty sa czescia zestawu.
szkot_77
Moderator

Komputer razem z monitorem? czyli nie taka standardowa wieżyczka? znajdż na necie podobny okaz i daj mi linka bo nigdy nie wiedziałam takiego komputera - gdzie ty w Azji po niego byłeś?
mora_nova

mora_nova napisał:
Komputer razem z monitorem? czyli nie taka standardowa wieżyczka? znajdż na necie podobny okaz i daj mi linka bo nigdy nie wiedziałam takiego komputera - gdzie ty w Azji po niego byłeś?
Tu masz przyklady. Te akurat sa dosc drogie ale sa cholernie mocne 1.5tb Ddysku jest wrecz niewyobrazalne. Kliknij tu
szkot_77
Moderator

Najtańszy z tego co zobaczyłam to 350 i do tego jakiś porządny monitor to wyjdzie 500/600 funtów.

A po co mi aż tyle pamięci? 100 GB by mi wystarczyło
mora_nova

100gb? Z tego co wiem to juz sie nie robi takich malych. Jak chcesz tylko tyle kup raczej telefon, hahaha. Najmniejsze lapki hp (te 10.5 cala) maja po conajmniej 250gb.
szkot_77
Moderator

Do góry12345
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Pozostałe oferty

Mobi-Travel Ltd (Paczki i przewozy osób)
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony...
Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
cottages4you cottages4you
Cottages4you oferuje ponad 9000 domków do wynajęcia na...
Emano Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy -...