niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy na temat komputerów, telefonów, sprzętu elektronicznego. Internet i budowa stron www. Problemy, pytania, porady i oponie...
W dół123
TEMAT: Telefon na abonament w UK
Telefon na abonament w UK 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Mam prace już od ponad roku, adres oraz potwierdzenie adresu z ostatnich 5 miesięcy a w dalszym ciągu nie mogę wziąć telefonu na abonament o co chodzi???
XXX

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Telefon na abonament w UK 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Jakiego? Mob czy linia naziemna? Wwiekszosci przypadkow nie musisz nic potwierdzac, a jedyn co potrzebujesz to konto bankowe. Robisz direct debit w momencie podpisywania umowy i to tyle. Jak co to sprobuj w sieciach ktore daja online, Tesco, Carphone Warehouse lub Phones4U.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

tez tak miałam chodzi o to że nie mają żadnych informacji o Tobie w historii kredytowej czy cos takiego ale możesz np w o2 (jeżeli chodzi ci o telefon na abonament) zapłacić kaucje która po iluś miesiącach ci zwrócą
emigrantka

chodzi o telefon komórkowy i byłem w Carphone Warehouse i Tesco powiedzieli ze nie moga mi dac sprawdzałem tez przez stronę internetowa i tez dupa
XXX

może problemy z historia kredytową?
mora_nova

musisz mieć potwierdzenie adresu z 3 lat
Mario

faktycznie możliwe że o te potwierdzenie adresu z trzech ostatnich lat chodzi wiec jest jakis sposób żeby wziąc telefon na abonament w takim wypadku?
XXX

Re: Telefon na abonament w UK 14 lat(a) temu  
zapytaj o możliwość wzięcia telefonu z kaucja powinno sie udać
emigrantka

pytałem sie o kaucje w phones4u ale oni nic na ten temat nie wiedza i nie oferują czegos takiego
XXX

jeżeli dobrze pamiętam to moja znajoma bezpośrednio w o2 dostała abonament i chyba 100 funtów kaucji musiała wyłożyć
mora_nova

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...
MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Pozostałe oferty

Mobi-Travel Ltd (Paczki i przewozy osób)
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony...
Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
cottages4you cottages4you
Cottages4you oferuje ponad 9000 domków do wynajęcia na...
Emano Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy -...