poniedziałek, 21 kwietnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy na temat komputerów, telefonów, sprzętu elektronicznego. Internet i budowa stron www. Problemy, pytania, porady i oponie...
W dół12
TEMAT: Internet?
Re: Internet? 14 lat(a), 2 mies. temu  
lukas napisał:
jeżeli masz stały adres to stacjonarny jest optymalnym rozwiązaniem

Wiem, tyle że wcześniej nie wiedziałem na jak długo będę potrzebował więc wziąłem byle jaki
Kacperek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Internet? 13 lat(a), 10 mies. temu  
szkot_77 napisał:
Nie wiem jak to teraz wyglada bo jestem z nimi ze trzy lata juz. Poszukaj dobrej promocji zeby wziac od nich linie naziemna i net w pakiecie, wtedy cena jest lepsza. Ja obecnie place cos ok £25 za neti tel plus niewielki rachunek za rozmowy

Może ci nie zmienili umowy ale jak będą chcieli to nie idz na ustępstwa bo ja brałem też kiedyś i mam darmowe do pl za free ale ostatnio dzwonili do mnie i niby oferowali lepszą ofertą w rzeczywistości straciłbym darmowe do pl
Rewolucjonista

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Internet? 13 lat(a), 5 mies. temu  
Oni tutaj kombinuja na różne sposoby bo niby oferują cos lepszego a w rzeczywistości bedzie się płaciło więcej wiec zawsze trzeba pilnować co sie podpisuje
lukas

No. Teraz wiem ze mnie tez wydymali. Po tym jak przejeli mi telefon, obnizyli racunek o okolo 1/3 wszystko bylo pieknie ale zalozyli mi limit. Przedtem lecialem na unlimiuted a teraz mam 40gb i zaden ch... nic nie powiedzial. Malo tego mieli konkretne problemy z kablami i oczywiscie nikt nie chcial sie do tego przyznac a baran z ktorym rozmawialem powiedzial ze mam sie skontaktowac z producentem kompa bo mam zepsuta karte sieciowa. Predkosc sciagania mialem 0.01 mbps a wysylania 0.8mbps. Taki syf. W zwiazku z tym talk talk sporo stracil w moich oczach. Problem w tym ze tak czy inaczej poki co maja najlepsza oferte na rynku i zero customer care...
szkot_77
Moderator

W talk Talk możesz za 5 funtów miesięcznie podnieść sobie limit ściągania chyba do 80 GB a to juz cięzko wykorzystać
Mario

ale jak przekroczysz w jednym miesiącu to tylko wyślą upomnienie w nastepnym ogranicz ściąganie i w kolejny ściągaj ile sie da taki mój przepis
Rewolucjonista

Hahaha Polacy potrafią kombinować
lukas

Re: Internet? 13 lat(a), 4 mies. temu  
To nie jest kombinowanie tylko tak jest
Rewolucjonista

Re: Internet? 13 lat(a), 3 mies. temu  
Żeby sciągać 40 GB w każdym miesiącu to trzeba mieć też czas na ogladanie tego wszystkiego
Mario

Re: Internet? 12 lat(a), 6 mies. temu  
Z perspektywy czasu mogę powiedzieć że to był najlepszy wybór, jednak to zawsze stacjonarny i póki co zero problemów z sygnałem itd.
Kacperek

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Pozostałe oferty

Intymna.pl Intymna.pl
Sklep oferuje szeroki asortyment bielizny damskiej oraz...
Norfolkline Norfolkline
Z Anglii (Dover) do Francji za 19 GBP. Połączenia...
mytyres.co.uk mytyres.co.uk
Czołowy sprzedawca internetowy opon w Europie....