piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Przyjaźn pomiędzy kobietą a mężczyzną
Serce czy rozum? - forum rozmów towarzyskich - miłość, przyjaźń i nienawiść. Wyrażaj swoje emocje - poznaj ciekawe osoby...
W dół1
TEMAT: Przyjaźn pomiędzy kobietą a mężczyzną
Przyjaźn pomiędzy kobietą a mężczyzną 14 lat(a), 7 mies. temu  
Czy wierzycie w przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną? bo moim zdaniem to niemożliwe i zawsze jedna strona będzie oczekiwała czegoś więcej, nawet jak się z tym nie zdradza. Sam miałem taką sytuacją w życiu i teraz już nie wierzę w bajki i właśnie teraz się zastanawiam czy nie za bardzo zbliżyliśmy się z pewną koleżanką (w sensie przyjacielskim) i czy to bezpieczne (z mojej strony na pewno nie będzie nic więcej). Jak uważacie czy możliwa jest czysta przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
kpiecz

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Przyjaźn pomiędzy kobietą a mężczyzną 14 lat(a), 7 mies. temu  
Ja myślę, że to możliwe tylko wszytko musi być od początku jasne. Sam mam przyjaciółkę i napewno nie ma mowy o niczym więcej.
lukas

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Trudno powiedzieć, ale myślę, że ogólnie to jest możliwe. Może niech się wypowie jakaś kobieta.
Mario

Oczywiście, że jest możliwa, tylko tak jak wspomniał kolega musi być wszystko jasne od samego początku, żadnych oczekiwań.
anus384

Jako kobieta mogę powiedzieć, że wszystko zależy od dwojga ludzi, ale to jest możliwe sama mam przyjaciela. Zresztą zawsze lepiej dogadywałam się z mężczyznami.
natala

Wszystko jest mozliwe,trzeba wiedziec tylko czego sie chce-a wszystko bedzie jasne i klarowne bez podtekstow
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

alt PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Apteki i suplementy)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej...
Promod Promod
Promod jest jedną z czołowych firm z branży...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...
DFDS Seaways DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą...