środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Serce czy rozum? - forum rozmów towarzyskich - miłość, przyjaźń i nienawiść. Wyrażaj swoje emocje - poznaj ciekawe osoby...
W dół1234567
TEMAT: Randki online
Randki online 14 lat(a), 4 mies. temu  
tych stron jest za dużo a nie chce mi sie wszedzie rejestrowac. Rejestrowaliście sie na stronach randkowych jak tak to jakich?
Mati

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Randki online 14 lat(a), 4 mies. temu  
pełno jest tego w sieci ale większość płatnych
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

sami nieudacznicy się na nich rejestrują
pawsio

Sam jesteś nieudacznik.... nie widzę, w tym nic złego żeby się umawiać za pośrednictwem internetu, ale od portali randkowych lepszym rozwiązaniem wydaje mi się być czat.
Enzo
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

A nie lepiej poznać kogoś na żywo, ja wiem, że teraz nikt nie ma czasu, ale jednak takie randki to za duże ryzyko, nic o takim człowieku się nie wiem, po za wizerunkiem, który wykreował w sieci.
natala

owszem lepiej poznac kogos na zywo ale trzeba miec czas i mozliwosci na spotakania z ludzmi a jak miec kiedy nie ma sie az tylu znajomych jak w Polsce. A korzystaliście juz z randek internetowych? dużo sie płaci?
Mati

walnij sobie kilka kielonków i idź na balety
kazach

Re: Randki online 14 lat(a), 3 mies. temu  
wole zostawić swoją ofertę na noc i rano obudzić się bez kaca i odczytać odpowiedzi
Mati

Jak dla mnie to przejaw pewnej desperacji a poza tym wiele osób rozczarowuje się po poznaniu danej osoby na żywo
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Enzo napisał:
Sam jesteś nieudacznik.... nie widzę, w tym nic złego żeby się umawiać za pośrednictwem internetu, ale od portali randkowych lepszym rozwiązaniem wydaje mi się być czat.

o widzę że Pan korzysta z randek online
pawsio

Do góry1234567
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Pozostałe oferty

JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...