sobota, 26 lipca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy o ulubionych przebojach muzycznych i zbliżających się koncertach. Filmowe hity i dyskusje o ciekawych książkach...
W dół12
TEMAT: Filmy online
Re: Filmy online 14 lat(a), 6 mies. temu  
a jakie macie zabezpieczenie na komputer?
Mariolka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Norton internet security. Nie ma lepszego. Jesli duzo sciagasz to bedzi eci zwalnial transmisje i to ostro, ale prawie nic (bynajmniej z tych powaznych rzeczy) sie przez niego nie przedostanie. Przedtem mialem kasperskiego. Masakra. Jak szukasz taniej wersji bo normalnie kosztuje ok 50 to dostaniesz tu: www.saverpoint.com/
Sprzedaja wersje bez twardego pudelka, tloczona w czechach ale jest legalna a kosztuje polowe..
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

ja mam darmowego antywirusa avast i nie narzekam
Przemysław

ja też go mam i muszę przyznać że jeszcze nigdy nie zapłaciłem za program antywirusowy zawsze instalowałem darmowe i jak na razie no problem
arkadius

w avast możesz srobic upgrade do lepszej wersji nawet nie wiem ile to kosztuje jakiś czas temu myslałem żeby to zrobić ale w sumie dostaje sie w zamian tylko ładniejsze narzędzia więcej funckji których i tak normalnie sie nie używa a baza wirusów i wykrywalność jest na takim samym poziomie jak przy wersji bezpłatnej
Przemysław

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

PurpleParking
PurpleParking
PurpleParking jest największym w Wielkiej Brytanii systemem...

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Pozostałe oferty

Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...